AZ EGYIK LEGSTÍLUSOSABB RUHADARAB: AZ ING

ingek-lead-lbf.jpgEgy igazán egyszerű ruhadarab, bár vannak, akik nem rajonganak értük. Pedig egy ing tökéletes választás lehet hétköznap, hétvégén, munkában, meetingen stb.. Mutatjuk, hogy miért praktikus!

Feldobja a stílusunkat!

Legyen az elegánsabb, lazább, egy női ing mindig tökéletes választás. Milliónyi stílus és fazon létezik belőlük, és mindig nyitott szemmel kell járnunk, hogy megtaláljuk az igazit. Most például a figyelmedbe ajánljuk a Fashion Days kínálatát, ugyanis rengeteg darab közül válogathatsz! Úgy gondoljuk, hogy nehéz dolgunk van a megfelelő kiválasztásában, hiszen fontos, hogy ne csak a szabása legyen tökéletes, hanem az anyaga is. Ha pedig megtaláltuk az igazit, nincs más hátra, mint előre! Csak kombinálni kell egy jó farmerral vagy szoknyával, a stílusunkhoz illő lábbelivel, és már indulhat is a nap!

hogy-viseljuk-az-inget-lbf-fd.jpg

FashionDays.hu

Praktikus ruhadarab

Véleményünk szerint a legjobb az, ha egy elegánsabb darabot választunk. Nálunk az elegancia a fehér és a fekete színtől indul, és ezt követik a fazonok és az anyagok. Szóval ha van egy fehér színű ingünk, olyan anyaggal, amit bármilyen ünnepségre felvehetünk, akkor most szólunk, hogy gondolkodj tovább! Párosítsd egy sötétkék farmerrel, vegyél fel hozzá egy sportcipőt, adj hozzá egy csipetnyi kiegészítőt, majd állj a tükörbe. Szerintünk a végeredményt imádni fogod.

hogy-viseljuk-az-inget-lbf-2.jpg

Rengeteg arca van

Ugye te sem gondolod, hogy a nadrág/szoknya - ing kombón nem létezik más? Vegyünk alá pólót, vagy vegyünk rá egy pulóvert! Ahogyan azt a képeken is láthatod, sokkal izgalmasabbá tehetjük ezt a ruhadarabot, és az eredmény garantált siker. Tökéletesen lehet párosítani a körömcipőkön át a futócipőkig. Amondók vagyunk, hogy egy fehér, és egy kék színű farmering mindig legyen eldugva a szekrényünk egyik sarkába, mert soha nem tudhatod, hogy mikor lesz szükséged rájuk!

hogy-viseljuk-az-inget-lbf-1.jpg

 

Nyereményjáték Facebook oldalunkon! Most 5000 forint kedvezményre jogosító kupont nyerthesz, amit az Answear.hu webshoppon használhatsz fel! Részletekért kattints a képre!

15037213_1197287750362345_6635934492487673777_n.jpg

 

Képek forrása: pinterest.com, fashiondays.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr1012000156

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása