LEPD MEG A PASID SZUPER CUCCOKKAL!

105b6979ec2493f175dd6287f8cfacb7.jpgSzeretnéd meglepni férjedet, élettársadat, barátodat szülinapja/névnapja alkalmából, vagy csak kedveskedni akarsz de már unod a plüssöket és az egyéb hasonló ajándék kiegészítőket? Akkor engedd meg, hogy segítsünk Neked ebben a nehéz témában, és vegyél neki valami praktikus dolgot!

Vegyél neki egy nyárias cipőt

Nézz utána, hogy milyen méretű cipőt hordd, és lepd meg egy szuper lábbelivel, ami szerinted illene hozzá. Ha régóta együttvagytok, akkor már biztosan ismered az ízlését és tudod, hogy ő mit szeretne. Tény, hogy a megfelelő méret kiválasztása mindig kényes téma, de ha boltban veszed és nem jó rá, akkor 1-2 napon belül tuti ki tudod cseréltetni. Ha pedig webshopról rendelted, akkor is vissza tudod küldeni néhány napon belül és kérhetsz egy másik méretet, vagy választhatsz neki valami mást a kifizetett pénzből.

ferfi-sportcipo-lbf2.jpg

ferfi-sportcipo-lbf.jpg

A pólónál létezik praktikusabb?

Pólóra mindig szükségünk van, főleg nyáron, hiszen nagyon meleg van a hőségben, és van, hogy legszívesebben percenként cserélnénk a felsőnket. Itt is figyelned kell a méretekre, de úgy gondoljuk, hogy nem baj, ha nyárra egy picit bővebb pólót választasz a számára, hiszen ilyenkor (tapasztalataink szerint) a lenge dolgok a legkényelmesebbek.

ferfi-polo-lbf2.jpg

ferfi-polo-lbf.jpg

Ha kedveli a karkötőket, akkor ez a megfelelő választás

Vannak férfiak, akik élnek-halnak a karkötőkért, és valljuk be, hogy egy divatos karlánc nagyon jól mutat a pasik kezén, miközben fürdőnaciban süttetik magukat a napon. Válassz neki valami olyat, amit nem csak nyáron, hanem bármikor felvehet. Például most a horgonyos karkötők nagyon trendinek számítanak (mi biztosan ezt választanánk).

ferfi-karkoto-lbf.jpg

ferfi-karkoto-lbf2.jpg

Nemsokára mentek nyaralni? Akkor lepd meg egy táskával

Egy tornazsák vagy hátizsák mindig jól jön, de utazáskor életmentő is. Ha nemsokára elutaztok, akkor lepd meg egy szuper kis zsákkal, amit a strandra is magával vihet. Bár ezekbe a típusokba nem sok minden fér, de most nem is az a lényeg, hanem az, hogy a fontosabb dolgokat beletegye, így nem kell majd mindent a kezébe fogni. Na meg persze nem a Te táskád lesz tele a cuccaival. Biztosan volt már olyan veled is, hogy telepakolta a cuccokkal a válltáskádat, amitől baromi nehéz lett…

taska-nyaralas-lbf.jpg

taska-nyaralas-lbf2.jpg

Képek forrása: legyferfi.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr3312583635

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása