Vörös rózsa, plüssmaci - Íme, a közhelymentes Valentin-napi ajándék

seacoast_by_darkadathea-d8n8bgs.jpgKözeledik február 14-e, ám sokaknak a szerelmesek ünnepe a beígért romantika helyett csak stresszes pillanatokat okoz. Egy hazai startup azonban segít, hogy az idei Bálint-nap a szerelemről, ne pedig az ajándék kereséséről és a rohanásról szóljon!

Pezsgő behűtve, gyertyák a megterített asztalon, a vacsora majdnem kész, a lakás csillog-villog, a hangulatzene a lejátszóban... Minden készen áll a romantikus meglepetéshez a szerelmesek ünnepén, már csak magadat kéne összekapnod? Itt az ideje egy kis szakszerű kényeztetésnek, hisz egy profi csapat még többet tud kihozni belőled!

A doora.hu házhoz hívható szakemberei a romantikus randi előtt mesés frizurát, káprázatos sminket és szexi manikűr-pedikűrt készíthetnek számodra, ha a nagy készülődésben kifáradtál és magadra nem maradt időd, energiád. Ha a tökéletes este minden kellékéről gondoskodtál már, akkor itt az ideje, hogy kicsit magadat is kényeztesd és otthonod kényelmében, rohanás nélkül szépülj. A naptáradhoz igazodó szolgáltatásokat bármikor igénybe veheted, a házhoz érkező szépészcsapat pedig segít, hogy idegeskedés és kapkodás nélkül még gyönyörűbbé válj. A profi szakemberek minden kérésedet teljesítik, felkészültségüknek és hozzáértésüknek hála pedig tippeket, ötleteket is adnak, ha tanácstalan vagy és valami újdonságra vágysz. A kellékekről, eszközökről sem kell gondoskodnod, hisz a doora.hu csapata mindent magával visz, így a szépülés megrendelése után neked már csak lazítanod kell.

doora_foto1.jpg

Ha pedig már te is ragyogsz, akkor ne feledkezz meg kedvesedről sem, hisz a cég szolgáltatásai között elérhető négyféle masszázzsal is meglepheted mindkettőtöket. A szerelmesek ünnepére a doora.huszakemberei az aromaterápiás masszázst ajánlják, mely garantálja a testi és lelki feltöltődést az illatok erejével. Az izmokat finom mozdulatokkal ellazító masszázs segítségével kiélvezhetitek az együtt töltött idő minden percét, miközben búcsút intetek a kimerültségnek és a stressznek.

Persze a szingliknek sem kell szomorkodniuk! Egyedülállóként a csomagban elérhető szolgáltatások igénybevételével az esti csajparti előtti készülődést is feldobhatjátok a szakemberek segítségével és tudásával. Vágjatok neki az éjszakának egy vadító és merész sminkkel vagy egy extrém és nem mindennapi frizurával. Így már maga a barátnős készülődés is a buli része lesz.

A hazai startup tavaly év végi indulása után már számos elégedett ügyfélt tudhat magáénak, akik klubtagságukat kiváltva további kedvezményekben is részesülhetnek. Tehát vége a halogatásnak, készülj a nagygenerálra akár a saját otthonodban vagy a munkahelyeden!

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr9013652762

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása