Ennyire tökéletesek a köntös ruhák

lead-kontos-ruha.jpgNyáron az ember még a bőrét is levetné, nem csoda, hiszen a 30 fok feletti hőmérséklet sokak számára elviselhetetlen... Hát ha még felkúszik 40-re is... Ilyenkor a legjobb választás egy bő, kényelmes ruha, ami alig ér hozzá testünkhöz. A wrap dressek pontosan ilyenek és még elképesztően csinosak is!

#köntös

Magyarul köntös ruhaként emlegetjük, angolul pedig wrapnek hívják, ami nem véletlen, hiszen olyan hatásuk van, mintha becsomagolnák az ember testét. Általában egy derék kötőt, övet, vagy egy gumit húznak a derekába, amiknek segítségével szuper ˝alakot lehet varázsolni˝. Elegánsak és vagányak is tudnak lenni egyszerre, attól függ milyen kiegészítőkkel párosítjuk őket. Na meg persze az sem mindegy, hogy milyen színűt/mintájút választunk.

1-wrap-dress.jpg

#hordd

Igazából bármivel fel lehet tuningolni, csak a ruha stílusától függ. Sportcipő és karóra kombináció, vagy magassarkú és csilli-villi ékszerek, de akár extrémebb kinézetű kiegészítőket is választhatsz. A képzeletednek csak Te szabhatsz határt. Egyébként nagyon fontos információ, hogy ez a ruha minden testalkaton tökéletesen áll. Persze meg kell találni a hozzánk legközelebb állót, de a hatás 100%-os lesz, hiszen optikailag homokóra-alakot varázsol

2-wrap-dress.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr10014063325

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása