Rendezd be a legszuperebb bútorokkal dolgozószobád!

home-office-lead-lbf.jpgÉppen tervezem, hogy a lakásomat felújíttatom tavasszal/nyáron. Szeretnék majd egy kis dolgozószoba jellegű sarkot is ki alakítani, hogy sokkal több bejegyzés születhessen, na meg persze, hogy kényelmesen tudjam végezni a többi munkámat is. Egy egész szobára ugyan nem lesz hely, de talán nem is kell. Meríts Te is inspirációt ötleteimből!

Fontos a tökéletes színválasztás

Nos, azt tudnod kell, hogy nem vagyok egy vérbeli lakberendező, de szeretem a szépen berendezett helységeket. Imádom a krémszínű, fehér, és szürkés árnyalatokat, főleg ha egy dolgozószobáról van szó, de nagyon kedvelem, ha mondjuk a fehéret feketével vagy pasztell rózsaszínnel kombinálják. Számomra legkedvesebb kombináció jelenleg a fehér és a zöld. Hogy miért pont a zöld? Mert szerintem szuper dolog körbevenni magunkat növényekkel. De persze nem mindig lehetséges az, hogy élő virágok között üljünk, hiszen vannak, akiknek egészen sötét lakásuk van. Ma már azért nagyon szép művirágok vannak, szóval érdemes alaposan szétnézni. 

iroda1.png

A megfelelő dekoráció összeállítása

Csak úgy rendezd be a dolgozószobád vagy sarkod, ahogy neked a legkényelmesebb. Gondold át, hogy mekkora hely kell akkor, amikor éppen a munkádat végzed. Próbálj meg ezt figyelembe véve dekorálni! Amennyiben felesleges kacattal lesz tele az asztalod, akkor egy idő után nem fogsz elférni tőlük, csak kínlódni fogsz velük. Használd ki a faladat és az irattartódat, vagy ha ablak mellett van az asztalod, akkor a párkányt is. (De főleg a faladat, mert bámulatos dolgokra lehet felhasználni. Éljenek a falak!!!)

iroda3.png

Kényelem > minden más

Nem ezzel kezdtem a bejegyzést ugyan, de mindannyian tudjuk, hogy ha több órát kell ücsörögni a gép előtt, akkor azt a legjobb kényelmesen tenni. Válasz ki olyan széket, amiben akár órákig tudnál ülni, de azért ne feledkezz el magadról, és mozogj néha!

iroda22_1.pnghome-office-lead-lbf.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr4814590186

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása