ÍGY HORDJUK A FARMERKABÁTOT STÍLUSOSAN
EGY ALAPDARAB AMINEK EZER ARCA VAN

8fe0554547d0482d0e19f7690cc6d6fa_1.jpg

Szerintem nincs olyan nő, akinek ne lenne a szekrényében egy farmerkabát vagy egy mellény. Ha nincs ötleted, hogy mihez vedd fel, akkor én most segítek neked. Mutatok neked néhány inspirációt, melyekből ihletet nyerhetsz!

Kényelmes darab

A farmerkabát egy kényelmes viselet, ugyanis mindig laza összeállításokhoz szoktuk adni. Ez a kabát nem lesz és nem is lehet elegáns darab! Ha bálba mész és a ruhádhoz nagyon jól megy, akkor se vedd fel! Az iskolába is nem hibába mondják, hogy a fekete farmernadrág nem ünnepélyes. A kabátok sem kivételek ez alól. Vedd fel egy sportosabb szetthez amiben éppen bevásárolni indulsz, de felkaphatod addig, amíg be nem érsz a munkahelyedre.

1_8.jpg

Stílusos a maga módján

Ki mondta, hogy a kényelem nem lehet stílusos? Ez a két outfit remekül mutatja azt, hogy a lazaság igenis lehet divatos. Vegyünk fel egy szakadt farmernadrágot egy egyszerű pólóval kombinálva, majd adjuk hozzá ezt az "aprócska" hozzávalót. Az unalmas és egyhangúnak tűnő szettünk máris a kifutókra való.

2_7.jpg

Az idei divat

Idén a kalapok és a rojtos darabok nagyon kedveltek lettek. Miért ne kombinálhatnánk farmerkabátunkat ezekkel? Egyszerűen tökéletes! Be kell vallanom, én nagyon nem szeretem a velúrból készült rojtos darabokat, (sőt...) de a második képen lévő szoknya és farmerkabát kombó nagyon a retinámba égett. Nem kellene magam sokáig győzködni, hogy felvegyem...

3_6.jpg

Ha neked is van farmerkabátod, akkor lájkold és oszd meg a bejegyzést!
Amennyiben még szeretnél tovább böngészni, akkor ezt a cikket ajánlom: Így tűnhetnek hosszabbnak lábaink

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr627343154

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása