Megőrülünk a Pac-Man smink kollekcióért!

pac-man-smink-kollekcio-lbf1.jpgBevalljuk, hatalmas Pac-Man függők voltunk, és ha szembe jönne velünk a játék, talán még most is órákig tudnánk nyomkodn, de bizonyára ezzel nem vagyunk egyedül. Mit szólsz, ha azt mondjuk, hogy egy egész smink kollekciót beszerezhetsz?

kovess_instagram_kozep.png

Az első kérdés valahogy így jött ki belőlünk: "atya ég de király!!! mennyibe kerül?" Meglepődtünk, ugyanis MAC-es árban vannak a cuccok, sőt, talán egy picit olcsóbbak is. A vásárlást pedig úgy oldották meg, hogy ˝bárki˝ tudjon venni valami kis apróságot, azaz van egy collection box, amiben az összes Pac-Manes termék megtalálható, illetve vannak kisebb kiszerelések (pl. szájfény csomag, amelyben minden szellem színe megtalálható, púder csomag, körömlakk csomag stb.) és mindezeket külön-külön is meg lehet vásárolni.

Az imént a bárkit nem véletlenül tettük idézőjelbe, ugyanis sajnos Kanadán és az Egyesült Államokon kívül nem szállítanak ki termékeket, nagy elkeseredésünkre. :( Szóval marad az álmodozás...

Nézd meg a termékeket Te is!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr9714981154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása