TÚL VAGYUNK AZ IDEI CSIZMABÖRZÉN - MUTATJUK, MIKET ÉRDEMES BESZEREZNI!

csizma-lead-lbf_1.jpgMostanában rengetegen kerestetek rá a "combcsizmákra", illetve a "bakancsokra" is, ezért úgy döntöttünk, hogy átnyálazzuk a webshoppok téli/őszi lábbeli ajánlatokat. Válogattunk gumicsizmákat, bokacsizmákat, bakancsokat, térd alatti hosszú csizmákat, és combcsizmákat is. Cikkünkben eláruljuk, hogy hol érdemes szétnézni, ha menő, divatos csizmára vágysz.

A gumicsizma még mindig divat

És hát miért is ne lehetne az? Bevallom őszintén, én a formájáért nem vagyok oda, viszont ha azt nézem milyen cél szolgál, akkor máris leszedném az összeset a polcról és vinném a pénztárhoz. Biztos vagyok benne, hogy ezek a lábbelik egyáltalán nem áznak be egy hatalmas esős napon, viszont már abban nem vagyok biztos, hogy télen nem fázna benne a lábunk. Én inkább a bélelt, bundás darabokat ajánlom, ha végleg beköszönt a tél.

gumicsizmak-lbf.jpg

Desigual - Hunter - Trussardi

Múltból a jelenbe, avagy a combcsizmák újra élednek

Emlékszem rá annak idején még anyukám cipős szekrényéből próbálgattam (az akkor kb. államig érő) combcsizmákat. Hihetetlen nagy divat volt a 80-as évek végén, 90-es évek elején ezek a darabok, és most újra itt vannak! Szerintem egy jó szoknyával vagy pedig egy szűk farmernadrággal tökéletesen néznek ki, és én is nagyon sokat gondolkozok azon, hogy be fogok egyet szerezni. Inkább hosszú lábú hölgyeknek ajánlott ilyen csizmákat hordani, vagy pedig ha nagy álmunk/vágyunk egy ilyen csizma, akkor nyúljunk a magassarkú variációkhoz.

combcsizmak-lbf.jpg

Big Star - H&M - Zara

 

NYEREMÉNYJÁTÉK FACEBOOK OLDALUNKON!

Nyerd meg Te a 3 Lina, a bőrbarát szappanai közül az egyiket!

lina-szappan-nyeremenyjatek-lbf.jpg

Bokacsizmák az örök darabok 

Vannak sportosabbak, elegánsabbak, magassarkúak... egyszóval minden fajta! Én általában a kényelemre törekszek, hiszen mindig rohanásban vagyok, ezért a jól megszokott lapos talpú, elegánsabb fazonú csizmákat választom. Előszeretettel hordom a Vagabond darabjait, mert rendkívül egyediek, és nekem mindig sikerül megóvni szépségüket legalább 2-3 télen át. Azonban mostanában a CCC cipőboltok csizmáival is szemezgetek, mert annyira sok csinos és jól kinéző darab van, hogy egyenlőre nem is tudtam még választani. Lehet, hogy az idén lecsapok majd egy törpesarkúra is (amilyen a 3. csizma) mert teljesen belopták magukat a szívembe, és egy ünnepélyes alkalomra tökéletes lehet.

bokacsizmak-lbf.jpg

Vagabond - Oakoui - Zara

A bakancs az ember legjobb barátja télen

Legalábbis szerintem. Imádom, hogy jól meglehet kötni és tartja a bokámat, imádom, hogy a legtöbb alaposan kibélelt és meleg, imádom, hogy nem ázik át. Egyszerűen tökéletes lábbeli! Sajnos nem minden összeállításhoz illik, de én mindig próbálok úgy öltözködni, hogy fel tudjam venni kedvenceimet. Tavaly hódítottak a sárga/barna színű bakancsok, azonban idén a rózsaszín bakik lesznek a befutók remélhetőleg csak a nők körében. Egyébként nagyon jól néznek ki és biztosan kényelmesek is, de szerintem egy kicsi baj van velük: biztos vagyok benne, hogy pillanatok alatt összefog kenődni. Ettől függetlenül imádni valóak!

bakancsok-lbf.jpg

H&M - CCC - Vagabond

Csizma csizmák

Ha szeretünk a jól megszokott daraboknál maradni, akkor válasszuk a rendes, hosszabb szárú csizmákat. Ezekkel biztosan nem fogunk mellé! Én imádom a sötétebb barna színeket, mert szerintem nagyon fel tudják dobni a szetteket, de persze azért meg kell válogatnunk, hogy mihez is vesszük fel. Nagyon szeretem a velúr csizmákat (tavaly egy ilyenre esett a választásom, és nagyon meg voltam vele elégedve), így ha egy elegánsabb darabra vágyunk, akkor mindenképpen egy ilyet szerezzünk be. 

csizmak-lbf.jpg

Gant - CCC - Vagabond

 

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr2411837353

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása