TETŐTŐL TALPIG FEHÉRBEN - EZT KI KELL PRÓBÁLNOD

87616e0d2e87df758e38f196d4105190.jpg

Úgy tűnik az idei év egyik nagy divat színe a fehér lesz. Ha te is kedveled ezt az igazán nyárias színt, akkor mutatok nektek néhány trükköt, hogy hogyan kápráztathatsz el mindenkit úgy, hogy szinte csak a fehér szín uralkodik rajtad.

Csak a fehér

Ha elgondolkodunk, hogy hogyan nézhet ki egy tetőtől talpig fehér szett, akkor valószínűleg mindannyiunknak egy unalmas póló - szoknya, vagy póló - nadrág páros jut az eszünkbe. De mindez csak téveszme. Egy izgalmas kabát, stílusos szemüveg, táska, és csodálatos ékszerek olyan hangulatot ad a szettünknek, amit biztosan megbámulna minden utcán szembejövő személy. Nincs más dolgunk, mint úgy összeválogatni a ruhákat és kiegészítőket, hogy azok összhangba legyenek.

 

54654654.jpg

Fehér egy kis feketével

Idén nem a fekete színhez fogunk fehér kiegészítőt használni, hanem fordítva. Több fehér, kevesebb fekete. Próbáljunk meg inkább kisebb fekete táskát választani, hogy ne vonja el a figyelmet  hófehér szettünkről. Ez a cipőkre is igaz. A táska megfelelő kiválasztása mellett az is fontos, hogy olyan fekete cipőt válasszunk, ami nem fogja háttérbe szorítani a fehér nadrágunk vagy szoknyánk.

 

265451321.jpg

Ha te is szereted a fehér színt, akkor lájkold és oszd meg a bejegyzést!
Amennyiben még szeretnél tovább böngészni, akkor ezt a cikket ajánlom: Így hordjunk garbót nyaklánccal

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr987074217

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása