5 ÉRV A HOSSZÚ KABÁTOK MELLETT
5 REASONS WHY WE ARE WEARING ANKLE-LENGTH COATS

1565465.jpg

Biztosan te is láttál már olyan kabátot, melyek majdnem a földig leérnek. Bizony ennek van nagyon sok hátránya, azonban van néhány előnye is, amit én szeretnék megosztani veletek.

The are a lot of cool coats and this is one of them. Maybe there are a lot of things which can go wrong easily when we are wearing this kind of coat, but there are some benefits too. Let me tell you about benefits.

1. Bármihez fel lehet venni

Ha éppen valamilyen alkalomhoz kell kiöltöznöd, vagy ha csak egy kisebb bevásárlótúrát tartasz, akkor is felveheted ezeket a kabátokat. Öltözhetsz sportosabban, lazábban, és öltözhetsz elegánsan is. Ezek a kabátok csak feldobják a szetted.

1. You can wear it with everything

No matter if you are using a dress with heels or a sweater-jeans combo with a shoes. You could use it with both set. These long coats are only boost your look and makes you feel confortable at all.

1_3.jpg

2. Kigomboltan az igazi

Én személy szerint nagyon nem szeretem, ha a kabátom nincs összegombolva. Viszont ha egy ilyet kapok fel, akkor meg sem próbálom összegombolni, mert úgy elég furcsán néznek ki... 

2. You can wear it unbuttoned

Actually I hate when I have to wear my coats unbuttoned but not this one. I can't imagine that how could I wear this type of coat buttoned up. It is just look ewww and oh no.. It doesn't looks like anyhow...

3. Sok boltban hozzálehet jutni

Mindig a tökéletes ruhadarabot keressük, és legtöbbször olyan akadályokba ütközünk, hogy nem találunk belőle méretet, túl sok az ára, vagy hogy egyáltalán nem is lehet kapni. Ez az a fajta kabát, amit ha keresünk, tuti biztos, hogy megtaláljuk a boltok polcain a legolcsóbbtól a legdrágábbig.

3. You can find it in any shop

Usually we are searching for the best clothes in the shop and we are always having troubles with size, cost, or we can't even find the product we want. But this is a coat which could be found everywhere. Do you want a cheaper one or an expensive one? Don't worry! You can find both.

2_3.jpg

4. Tavasszal, ősszel, és télen is hordható

Általában ezek vékony kabátok szoktak lenni, így tavasszal, és csapadékmentes őszi, téli napokon is fel lehet venni. Természetesen ezeknek a kabátoknak is van bélelt fajtája, de ha olyan helyen élsz, ahol a víz tavakban áll az utcákon, akkor nem előnyös ilyet venni téli kabátnak.Ráadásul ha nem vigyázol, akkor saját magad is összerugdoshatod a sáros csizmáddal.

4. Can wear it in Spring, Autumn and in Winter too

This kind of coats are usually not so warm but if there is a sunny winter day, why can't you wear it? But be careful. If it's rainy day do not wear the coat because it can be dirty easily.

5. Egyszerűen csak jól néz ki

Egy ilyen kabátot ha egy igazán ütős összeállítással vesszük fel, akkor dögösen festhet rajtunk.

5. Simply cool

We can wear it with anything but if we are can choose a really stylish set for it.. It will be soooooo chic.

Ha neked is tetszenek a hosszú kabátok, akkor lájkold és oszd meg a bejegyzést!
Amennyiben még szeretnél tovább böngészni, akkor ezt a cikket ajánlom: 5 inspiráció: hogyan viseljünk inget kis ruhák alatt

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr917092187

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása