Éljen a fekete farmer mindörökké!

fekete-farmer-lead-lbf.jpgEz az egyik olyan ruhadarab, amiből soha nem lehet eleget tartani otthon. Imádom a fekete színt (bár gondolom a blogom címe miatt erre már réges régen rájöttél), szóval nem meglepő, ha azt írom, hogy minimum 5 darab van a szekrényemben, viszont mindegyik más-más szabású. Rendkívül sokoldalú, már csak a színe miatt is. Összegyűjtöttem néhány outfitet, amelyek tutira tetszeni fognak neked is! Voilà!

kovess_instagram_kozep.png

Egy ruhadarab, ami nincs korhoz kötve

A farmert igazából bárki felvehetni. Viselete nem függ sem kortól, sem stílustól, és ha jobban átgondoljuk, az időjárás sem befolyásolhatja, hiszen a melegebb időkre ott vannak a shortok, a hűvösebb napokra pedig a vastagabb anyagú nacik. Amúgy a súly sem szólhat bele. Teljesen mindegy, hogy milyen az alakod, ha fekete farmerról van szó. Egy a lényeg: a megfelelő méretet vedd!!

Én általában az egyszerű, mindenféle koptatás nélkülieket részesítem előnyben, mert hiába mondják sokan, hogy bunkóság ünnepségekre és fontosabb eseményekre farmert felvenni, akkor is megteszem. Rendkívül elegánsnak tartom mondjuk egy fehéringgel és magassarkúval kombinálva, plusz szuper ékszerekkel, elegáns táskával. Egy ilyen nadrág kötelező darab minden nő (és férfi) szekrényében.

Szükséged van inspirációra? Íme!

Noha ezek a példák elég egyszínűek lettek, te nyugodtan alkalmazhatod kedvenc színeidet a szetted összeállításakor! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr3715012460

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása