VIRÁGOS RUHADARABOK TÉLEN
WINTER FLORAL PRINTS

55454.jpg

Ki mondta, hogy nem lehet télen virágos cuccokat hordani? Nagyon jó szetteket lehet velük összeállítani, így akár kötelező is lehetne egy-egy virágos ruhadarabot felvenni.

Színesen

Télen nem muszáj fekete, szürke, és barna szettekbe burkolóznunk ha szeretjük a színes dolgokat. Vegyünk fel egy színes és virágos blézert vagy kabátot, vagy egy virágos szoknyát, és máris feldobhatjuk a szürke hétköznapokat. Ráadásul ez az egyik olyan minta, amihez nem kell kiöltöznünk, így egész nap kényelmesen érezhetjük magunkat. Ha igazán felakarjuk dobni a szettet, akkor a kalapot se hagyjuk otthon. Itt az idő egy kis sikkhez.

Colorful

We don't have to wear black, grey and brown colors when it's cold outside. Let's use our colorful clothes too. We should use coats or skirts with floral prints. Be sure they will boost your mood on the weekdays and you will feel confortable also. If we like to wear cap then we shouldn't leave it at home.

1_10.jpg

Sötét színek kavalkádja

Sötét alapokon is nagyon jól mutatnak a színes virágok, ahogyan azt a képeken is láthatod. A fekete-fehér csíkos ingedhez és a fekete nadrágodhoz felvehetsz egy virágos mellényt, és máris nem lesz a szetted unalmas. Azonban ha a kosztümök hívei vagyunk, akkor az utolsó verziót egyszer (de ha lehet többször is) ki kell próbálnunk, mert rendkívül nőies és stílusos. Viszont én az utolsó szetthez hozzá adnék egy nagyobb köves nyakláncot, de szerintem így visszafogottan is nagyon elegáns.

Beautiful dark colors

Dark colors are amazing if we are using some colorful flower patterns on them. If we have got a striped shirt at home don't be afraid to use it with black jeans and a cute waistcoat with some floral patterns on it. It's really makes our look interesting. But if we want to wear suit then just do it. A suit with floral patterns isn't bored and it is always stylish. We could make the suit-set more chic if we are using jewelery too.

3_6.jpg

Földhöz ragadtan

Ha szeretjük a bokáig érő ruhadarabokat, akkor a tél egy tuti alkalom arra, hogy kivegyük őket a gardróbból. Legyen az kabát vagy szoknya, vagy a kettő kombinációja, biztosak lehetünk benne, hogy egész nap kényelmesen fogjuk érezni magunkat. Vehetünk fel hozzá ékszereket vagy szőrmés kiegészítőket, így még stílusosabbá tehetjük kinézetünket. Egyébként idén tavasszal a bokáig érő virágos szoknyák nagyon divatosak lesznek. Ezeket a szoknyákat azért jó hordani, mert nagyon sok oldalúak, így számtalan variációval lehet felvenni őket.

On the Earth

Do you like ankle-lenght coats and skirts? Then it's the greates time for using them from your wardrobe. We could wear the skirt and the coat in the same time so our look will be much more interesting. If we like to wear attention-grabing necklaces then don't be afraid to use them with this outfit.

2_10.jpg

Ha te is kedveled a pasztell színeket, akkor lájkold és oszd meg a bejegyzést!
Amennyiben még szeretnél tovább böngészni, akkor ezt a cikket ajánlom: Még mindig hódít a pasztell kék

Ha bármilyen kérdésed van, akkor írj az lbfhuninfo@gmail.com e-mail címre. 

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr127129541

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása