ÍGY TŰNHETNEK HOSSZABBNAK LÁBAID
A BŐSZÁRÚ NADRÁGOK ELŐNYE

222332.jpg

A 70-es évek ikonikus darabja most visszatér a divatba, azonban nem sokan kedvelik ezeket a nadrágokat, pedig egy óriási nagy előnnyel rendelkeznek ezek a ruhadarabok.

Ha szeretnénk, hogy lábaink hosszabbaknak tűnjenek, akkor ez a nadrág tökéletes választás. Általában ezek a nadrágok magas derék résszel rendelkeznek, melyek alapból dobnak egy kicsit a lábainkon, a bő szárak pedig rásegítenek erre a hatásra. Azonban ha nem úgy sül el a dolog ahogyan azt szeretnénk, akkor próbáljuk meg outfittünket egy könnyed és elegáns magassarkúval megspékelni. De általában ezek a nadrágok magukban is hosszítják a lábakat. Egyszerűen zseniális találmány! Még akkor is, ha nem mindenki nagy kedvence.

1_7.jpg

Persze ezeket a darabokat tudnunk kell megfelelően hordani, hogy kinézetünk ne bohókás, hanem stílusos és elegáns legyen. Ezek a nadrágok főként sikkes hatást nyújtanak, azonban az elegancia mindenhol megállja a helyét. Legyen az munkahely, bevásárlás, tárgyalás, iskola stb.. Ha szeretünk stílusosan öltözni, akkor mindenképpen be kell szereznünk egy ilyen nadrágot, és azoknak is ajánlom, akik túl rövidnek érzik lábaikat. 

2_6.jpg

Ha te is kedveled a kalapokat, akkor lájkold és oszd meg a bejegyzést!
Amennyiben még szeretnél tovább böngészni, akkor ezt a cikket ajánlom: A szürke szín az új fekete

Ha bármilyen kérdésed van, akkor írj az lbfhuninfo@gmail.com e-mail címre. 

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr167315356

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása