A LEGJOBB TERMÉSZETES FOGFEHÉRÍTÉSI MÓDSZEREK
SAJNOS NEM MIND BIZONYÍTOTT, DE KI LEHET PRÓBÁLNI

56546452.jpg

Mindannyian arról álmodunk, hogy mindig gyönyörű fehér fogaink legyenek. Nos, most néhány tippet mutatok nektek, hogy hogyan lehet természetes úton elérni azt, hogy fehérek legyenek a fogaink. De csak óvatosan! Nem szabad túlzásba esni! Bár sokáig tartó folyamatok, mégis meg lehet őket próbálni.

1. Banánhéj

Soha nem gondoltam volna, hogy fehér fogakat kaphatunk a banánhéj segítségével. De néhány ember esküszik arra, hogy ez segít. Annyi a dolgunk, hogy a banánhéj belsejét a fogainkra tesszük (mint egy fogszabályzót) és körülbelül 10 percig hagyjuk úgy. Miután letelt a 10 perc, vegyük le, és száraz fogkefével kezdjünk el „fogat mosni”. E megoldás mögött ugyan nincs semmi féle tudományos bizonyíték, de mit veszíthetünk vele? Nem fáj, és nem vesz túl sok időt igénybe.

2. Szódabikarbóna és citromlé

A szódabikarbóna eltűnteti a szennyeződéseket, míg a citrom természetesen fehéríti a fogakat. A lényege ennek a tippnek az, hogy a megfelelő arányokat kell eltalálni, mert ha túl keveset használunk az egyikből vagy másikból, nem fog történni semmi, viszont ha túl sokat, akkor megsérülhet a fogzománc. Használjunk 2 teáskanálnyi szódabikarbónát, és annyi citromlevet, hogy egy fogkrém állagú anyag szülessen. Csak óvatosan! Nem szabad minden nap ezt a megoldást használni!

tumblr_npa0tkg0vd1qcl1uyo1_1280.jpg

3. Eper

Néhány ember (köztük Tyra Banks is) arra esküszik, hogy az eper természetes úton fehéríti a fogakat a citromsavnak köszönhetően. Természetesen ez a fehérség nem mindig észrevehető, hisz mégsem egy orvosi beavatkozásról van szó. Az eper eltávolítja a fogakról a szennyeződést és a fogkövet. Ezzel a "megoldással" csak annyi baj van, hogy egy idő után gyengíti a fogakat körülbelül 10%-kal, így akár rövid időn belül kihullhatnak fogaink az eper savjának „köszönhetően”.

4. Almaecet

Az almaecet egyébként is egy egészséges dolog, de tudtad, hogy képes eltávolítani az elszíneződést a fogakról, illetve megöli a szánkban élő baktériumokat? Mivel savról beszélünk, így csak fél teáskanállal használhatunk belőle, amit egy nagy pohár vízbe tegyünk. Miután megmostuk vele a fogunkat mossuk meg normális fogkrémmel is, hogy ne érezzük az ízét.

 Forrás: http://stylecaster.com

Ha tetszettek a tippek, akkor lájkold és oszd meg a bejegyzést!
Amennyiben még szeretnél tovább böngészni, akkor ezt a cikket ajánlom: A méz jótékony hatásai

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr717510200

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása