MINDEN, AMIT A KOZMETIKAI TETOVÁLÁSRÓL TUDNI KELL
KÉRDÉSEIDRE MOST ITT A VÁLASZ

645645645.jpg

Biztosan mindannyiunkban felmerült már néhány kérdés ezzel kapcsolatban. Például, hogy le lehet e szedni valahogyan, fáj e amikor elkészítik, hogyan fogunk kinézni utána. Most néhány kérdésedre megkapod a választ tőlem.

Mi a kozmetikai tetoválás?

Mint ahogyan az a nevében is benne van, ezek tetoválások melyek kozmetikai módon készülnek. Ezeket a tetoválásokat legtöbbször azért használjuk, hogy színt adjon a szemöldökünknek, a szájunknak kontúrt, és manapság már a szemceruzát is helyettesíteni tudja. Ha mindennap sminkeljük magunkat, ami egyébként néha rengeteg időt igényel, akkor lehet el kellene gondolkoznunk egy-egy ilyen tetováláson. De legyünk óvatosak!

De mi van, ha nem akarom, hogy cicás szemeim legyenek egész életemben?

A kozmetikai tetoválások nem olyanok, mint a normális tetoválások. Általában 2-5 évig tartanak, szóval nem tartósak. 18-24 havonta fel frissíteni őket.

5 év nagyon sok idő!

Ha nem akarunk ilyen hosszú ideig viselni kozmetikai tetoválásokat, akkor gondjuk át, hogy valójában mit is szeretnénk. Meguntuk a reggeli sminkakciókat a fürdőszobában? - Igen. Szeretnénk minden nap jól érezni magunkat? - Igen. Azt tudnunk kell, hogy nem muszáj cicás szemeket tetováltatnunk magunknak, hanem a legegyszerűbb szemceruza, vagy szemkontúr variációkat is választhatjuk (ami általában csak néhány vékony vonal). Így nem lesz olyan szembetűnő kozmetikai tetoválásunk, és ha akarjuk, akkor bármikor frissíthetünk rajta egy szemceruza/szemtus segítségével.

Próbáld meg a legjobb kozmetikust választani!

5 év elég sok idő és senki nem szeretne egy elrontott kozmetikai tetoválással szaladgálni az utcán. Valószínűleg a munkahelyünkön sem értékelnék ezt. A legfontosabb dolog, hogy legyünk körültekintőek és válasszuk a legjobb szakembert.

Mi a különbség az átlagos tetoválás és e között?

Majdhogynem össze sem lehet hasonlítani a kettőt. A kozmetikai tetoválás sokkal természetesebb és a bőrünk is sokkal jobban befogadja, mint az átlagos tetoválásokat. A kozmetikai tetoválás más technikával és gépekkel készül. Például ezeket nem kell annyira beleütni a bőrbe, mint a normál tetoválásokat.

A fájdalom!

Ezekhez a tetoválásokhoz általában érzéstelenítőket és krémeket használnak, hogy ne érezzük a fájdalmat. Ez azért fontos, mert ezeken a helyeken a legérzékenyebb a bőrünk, így érzéstelenítő nélkül valószínűleg nem lenne jó élmény. Viszont ilyen kezeléssel és technikával egyáltalán nem fog fájni!

 

Ha bármilyen kérdésed van, akkor írj az lbfhuninfo@gmail.com e-mail címre. 

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr647566956

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása