ÍGY MENTHETJÜK MEG RUHÁINKAT AZ APRÓBB SÉRÜLÉSEKTŐL
A KISEBB SEGÍTSÉGEK NÉHA NAGYOBBAK

45612312.jpg

Hogyan lehet eltüntetni a rúzsfoltokat könnyedén? Na és az alapozót a fehér pólóról? Van fogalmad arról, hogy hogyan lehet megelőzni a gombok leesését az ingedről? Ha nincs, akkor itt van néhány divattrükk, melyek 100%-ig beváltak!

1. Alapozó foltok a pólóm nyakán?! Borotvakrém! 

Aggodalomra semmi ok! A szennyezett pontra tegyünk egy kis borotválkozási krémet, majd dobjuk be a mosásba. Természetesen nagyon minimális krémet kell hozzáadni, nehogy a végén azzal kelljen szenvednünk, hogy azt hogyan szedjük ki..

2. Hajspray vs. rúzs

Az egyik legmakacsabb szennyeződés a rúzsfolt. Fújjuk le a rúzsfoltot, majd hagyjuk körülbelül 5-10 percet "pihenni". Ezután dobjuk a mosógépbe és alaposan mossuk ki. Én amondó vagyok, hogy ha elsőre nem sikerül, akkor próbálkozzunk addig, még sikerrel nem járunk.

28d537016b7b568e32823f705ed3f43f.jpg

3. A vodka nem csak búfelejtésre tökéletes

Tegnap felvettünk egy pólót amit ma is fel szeretnénk venni, de kellemetlen szaga van? Vagy éppen olyan régen volt rajtunk, hogy teljesen átvette a szekrényünk szagát? Egy vízpermetezőt töltsünk tele vízzel, majd adjunk hozzá egy kis vodkát is. Persze ne annyit, hogy utána kocsmaszagunk legyen!! Permetezzük le a ruhadarabot, hagyjuk, hogy megszáradjon (körülbelül 5 perc), és már mehetünk is.

4. Fagyasztó a bolyhosodás ellen!

Kasmír vagy gyapjú pulóverünk van és nem szeretnénk, hogy elkezdjen bolyhosodni? Akkor használjunk egy már régóta jól bevált módszert. Egy éjszaka a fagyasztóban és semmi baja nem lesz. Ezt az eljárást azonban minden használat előtt el kell ismételni, hogy még véletlenül se legyen probléma velük.

5. A körömlakk megállítja a harisnya szálainak további szaladását

Ha harisnya van rajtunk, akkor jobban járunk ha a táskánkba dobunk egy átlátszó körömlakkot. Mikor egy szem megbomlik a harisnyánkon, akkor annyi a dolgunk, hogy lekenjük. Így nem fog tovább szaladni.

54997e2a1b49e_hbz-cosmo-hacks-nrm-1406653148-7h1a7565-lg.jpg

6. A melltartó merevítős balesetek megelőzése

Biztos vagyok benne, hogy a legtöbben már jártunk úgy, hogy a melltartóból kijött a merevítő és elkezdett szurkálni minket. :( A megoldás az, hogy egy erős ragtapaszt teszünk arra a részre, ahol érezzük, hogy hamarosan kibújhat a merevítő. Ez a tapasz vissza fogja tartani, és nagy valószínűséggel nem fogja engedni, hogy a merevítő újra terrorizáljon minket.

7. A gombok leesése ellen

Ismét csak az átlátszó körömlakkot ajánlom. Ha vettünk egy új inget, akkor az első hordás előtt egy átlátszó körömlakkal lakkozzuk be a gombokat úgy, hogy a cérnát (amivel oda van varrva), és a gombot is fessük le vele. Így megelőzzük azt, hogy elhagyjuk. Ezt a lépést azonban minden mosás után meg kell ismételni, mert nagy az esély arra, hogy mosógépünk lemossa a lakkot.

8. Hogyan maradhat fényes a lakkbőr?

A válasz: ablaktisztító! Ha úgy vesszük észre, hogy a lakk elvesztette eredeti csillogását, akkor elő az ablaktisztítókkal és fényezzük úgy, mint ha egy ablak lenne.

Ha neked is van jól bevált módszered, de nem találtad az itt leírtak között, akkor kérlek küldd el nekem az lbfhuninfo@gmail.com e-mail címre. A beküldöttek közül, amelyiket kipróbálom és beválik összegyűjtöm egy cikkben a Ti neveitekkel feltüntetve.

Amennyiben még szeretnél tovább böngészni, akkor ezt a cikket ajánlom: Így tarthatjuk tisztán fehér tornacipőnket

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr47727942

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása