KÉPES TÖRTÉNELEM A CHANEL DIVATHÁZRÓL
HIHETETLEN, DE IGAZ!

845312.jpg

Biztosak vagyunk benne, hogy nem mi vagyunk az egyetlenek, akinek egyik kedvenc márkája a Chanel. De vajon mindent tudunk róla? Most néhány képben mutatjuk meg nektek, hogy hogyan is változott a kezdetektől egészen napjainkig.

Talán nincs is érdekesebb dolog a világon, mint a történelem. Gondoljunk csak bele; megtudhatjuk azt, hogy mi történt pár száz, ezer, évvel ezelőtt, egyszerűen elborzasztó érzés. Ennél már csak az hihetetlenebb, ha a történelmet képekben, vagy írásos formában tekinthetjük meg. Ilyen fotókat találhattok most a galériában a Chanel divatházról. A képek egészen 1913-ra visszanyúló történelmet tárnak szemeink elé, és a változás jól látható! Például ti láttátok már Lagerfeld-et napszemüveg nélkül? Ha nem, akkor lapozgassuk a fotókat, és képedjünk el együtt!

Ha neked is a Chanel a kedvenc márkád, akkor lájkold és oszd meg a bejegyzést!
Amennyiben még szeretnél tovább böngészni, akkor ezt a cikket ajánlom: Stylist tippek, hogy a legjobban mutass a fotókon!

 -----------------------------------

# KARÁCSONYI NYEREMÉNYJÁTÉK #

Kedves Olvasók! Mivel rendkívül hálásak vagyunk, hogy egész évben velünk voltatok, ezért a Crystal Lady márkával elindítottunk egy közös játékot, amivel az általuk felajánlott csodaszép rózsakvarc gyűrűt nyerhetitek meg!

12336047_1192835597397178_775943808_n.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr938148688

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása