ARCÁPOLÓ TERMÉKEK A FARSANGI SZEZON VÉGÉRE
PRÓBÁLD KI TE IS A DR. ORGANIC TERMÉKEIT!

12053267_1251188838228520_513474525_n10.jpg

Bár a farsangi szezon már elmúlt, mégis jó az, ha ezután is odafigyelünk arcbőrünkre. Ha egy festett maszkban, vagy egy nagyon erős sminkben jelentünk meg az idei bulin, vannak kötelező lépések amiket muszáj megtennünk.

Ismét lehetőségem nyílt egy Dr. Organic termék kipróbálására, és ezúttal egy csigagél szemkörnyékápolót választottam, ugyanis mindig nagyon nyúzottnak tűnök, amikor későn fekszem le és korán kell kelnem. Ez nem volt máshogyan a farsangi bulik után sem. De először beszéljünk más arcápoló termékekről, a csigagélre pedig később visszatérek:

A rengeteg buli és összejövetel nem kis megpróbáltatást jelent az arcbőrnek, egyrészt ilyenkor kevesebbet alszunk, másrészt jóval több sminket, esetleg komplett arcfestést viselünk sok-sok órán keresztül. A Dr. Organic natúrkozmetikai márka összegyűjtötte azokat a bioaktív hatóanyagokat, amelyek megalapozhatják arcbőrünk egészségét, hogy az ünnepi smink is szebben ragyogjon, illetve amelyek felfrissítik és vitalizálják az ilyenkor igencsak igénybe vett hámréteget. Az első és egyben legfontosabb szabály, hogy ne feküdjünk le teljes sminkben, hanem mossuk le alaposan a festéket az arcunkról! Használhatjuk például a Dr. Organic damaszkuszi rózsaolajjal készült arctisztító tejét és tonikját, amelyet szükség esetén kiegészíthetünk valamilyen arcradírral is. A tisztított és tonizált bőrt ezután kenjük be valamilyen erős hidratáló krémmel és ne feledkezzünk el a szemkörnyék-ápolókról sem. A Dr. Organic csigagél arc- és szemránckrémje különösen alkalmas arra, hogy pár nap alatt eltüntessék a kialvatlanság okozta ráncokat és piros foltokat. Ha pedig hétvégén egy különleges partira készülünk, akkor hét közepén érdemes egy tápláló arcpakolást is feltenni, például a Dr. Organic extraszűz olivaolajjal készült pakolását, amely a száraz és normál bőrrel csodát tesz.

Mint ahogyan azt az előbb is említettem, nekem a csigagéles szemkörnyékápolóhoz volt szerencsém. Az eredmény eddig csak kicsit észrevehető, de azt már tökéletesen látom, hogy a bőrömön a kialvatlanság nyomai alig látszik. Valószínűnek tartom, hogy a további használat után már nyoma sem lesz a kialvatlanság okozta ráncoknak. Bevallom őszintén, életemben először próbáltam ki Helix Aspersa Müller kivonatot (melyet a csiga állít elő sérülés esetén saját házának és bőrének gyors regenerálására és védelmére) tartalmazó gélt. Nekem valamiért fontos az, hogy jó illatú krémeket használjak. Az első lépésem az volt, hogy meggyőződtem arról, hogy milyen illata is van ennek a csigagélnek. (Jelentem, nem érződik a csiga!) Viccet félretéve, egy igazán kellemes illatú, gyorsan felszívódó gélről beszélünk.

 

Én mindennap este és reggel használtam, és eddig teljesen megvagyok vele elégedve. Valószínűnek tartom, hogy a jövőben is használni fogom. Köszönöm a lehetőséget!

Ha szeretnénk eltüntetni a fáradtság okozta "hibákat" akkor a Dr. Organic Eye Serum Snail Gel termékét csak ajánlani tudom. Amennyiben szeretnéd megtekinteni a márka többi termékét is, akkor látogass el a Facebook oldalukra!

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr498418628

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása