4 MENŐ OUTFIT AMIT MUNKÁBA IS FELVEHETSZ

munkahely-outfit-lead-lbf.jpgUgye nagyon nehéz feladat kiválasztani, hogy mit vegyünk fel munkába ebben a forróságban? Most adunk nektek néhány outfit ötletet, hogy mi az, amit a legérdemesebb felvennünk ilyenkor!

Fehér lazaság

Ez a gyönyörű szín általában kényelmet, frissességet, vagy mondhatni szabadságot ad nekünk. Persze egy ilyen szettre nagyon vigyáznunk kell a nap folyamán, de megéri! Ha a hetet egy fehér színű outfitben kezdjük, akkor tuti, hogy kellemes napunk lesz, azonban a reggeli kávéval csak óvatosan! És szerintünk ebédre se valami paradicsomos ételt válasszunk...

outfit_1.jpg

A rövid naci mindig jó választás

A forróságra minden nap fel kell készülni a nyár folyamán, (csak úgy mint mostanában a hirtelen esőzésekre, pedig szinte lehetetlen) hiszen nem tudhatod, hogy mikor döglik be a légkondi az irodában, vagy hogy mennyit kell ma szaladgálnod. Mi mindenképpen javasoljuk, hogy lenge darabokat válasszunk, de a kabátunkat se hagyjuk otthon! Illetve a magassarkú helyett talán jobb, ha a lapos talpúakkal próbálkozunk, mert tényleg soha nem lehet tudni.

outfit3.jpg

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hódít a piros!

Nagyon sokszor megfigyelhettük, hogy a lányok nagyon szeretik a piros színt, főleg munkában viselni. Ez valószínűleg azért van, mert ez egy olyan árnyalat, ami magabiztosságot és kényelmet ad, ráadásul hihetetlenül nőies! 

outfit4.jpg

Az ingekben soha sem csalódunk

Biztosak vagyunk benne, hogy nem csak mi tartjuk az ingeket a legpraktikusabb "munka" ruhadaraboknak. Ez a felső valóban elegáns, és egy jól megválasztott anyagú darab még hihetetlenül kényelmes is! Párosítsunk egy csíkos inget néhány fekete kiegészítővel, és tuti, hogy egész nap jól fogjuk érezni magunkat!

outfit2.jpg

 

Ha valamelyik darab felkeltette az érdeklődésed, írj nekünk az lbfhuninfo@gmail.com-ra, és eláruljuk, hogy honnan szerezheted be!

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr608821588

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása