MEGÉRKEZTEK A TOMS NAPSZEMÜVEGEK!

toms-napszemuveg-kollekcio-lbf-lead.jpgUgye már nem is kell bemutatnunk a TOMS-t, akik minden megvásárolt cipő után, egy pár lábbelit ad a rászoruló gyerekeknek? A márka most egy egész  kollekciónyi szemüveggel állt elő, és tervük maradt a régi: megpróbálnak segíteni rengeteg szegény emberen.

A TRAVELER napszemüvegek rugalmas anyaga tökéletessé teszi őket az aktív életstílust folytatók számára. A keretek egyedülálló SOLAFLEX™ alapanyaga egyszerre hajlékony és rendkívül tartós, így például bátran bedobhatjuk a táskába két használat között. A gumírozott hatású, élénk színekben készült keretek mellett a 100%-os UVA/UVB védelmet nyújtó könnyű, ütésálló polikarbonát lencsék is különösen alkalmasá teszik a szemüvegeket a városi viseletre éppúgy, mint egy kirándulásra vagy utazásra. Természetesen a TOMS most is segít egy rászorulónak minden napszemüveg megvásárlása után. Szóval amellett, hogy egy menő szemüveget vásárolsz, segíthetsz egy embernek. Létezik ennél szebb tett? One for One®

 

 

A nyaraláshoz szuper TOMS napszemcsiket találhatok a boltokban. ☀️� Regram: @tomsflagship

TOMS Hungary (@tomshungary) által közzétett fénykép,

 

 NÉZD VÉGIG A GALÉRIÁT IS:

 

Ha érdekel, hogy hol juthatsz hozzá ezekhez a szemüvegekhez, írj nekünk e-mailt az lbfhuninfo@gmail.com e-mail címre, ahol egyébként az egységes árat is el tudjuk neked árulni!

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr658868834

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása