EZEK A TETKÓK NEKED IS TETSZENI FOGNAK

termeszet-tetkok-lbf-lead.jpgNem mindenki szereti a horror témájú, egész hátas/testes tetkókat, ezért most inkább valami sokkal különlegesebbet mutatunk nektek. Néhány elképesztő természet ihlette tetoválás járja körbe az internetet mostanában, melyek teljesen elnyerték a tetszésünket! Kattintsd végig te is a galériát, és ámulj te is, hogy milyen jól néznek ki ezek az egyszerű, mégis különleges minták!

Pis Saro tetoválóművész elképesztő dolgokat varázsol az emberek testére. Hihetetlenül egyszerű témáról készít tetoválásokat, mégpedig a természetről. Virágszirmok, falevelek, ágak, és minden más, amit a természet alkotott. Minket sokkal jobban megfogtak az alkotásai, mint egy teljesen valóságosnak látszó férfi vagy nő arcáról készült élethű portré (de persze ez ízlések és pofonok). Stílusa hihetetlen nyugalmat, minimalizmust áraszt, és ha ránézünk egy-egy alkotására, tényleg úgy érezhetjük, hogy a természetbe repít minket. Néhány fotón látszik is, hogy a művész milyen pontossággal dolgozik, hiszen egy-két igazi növényt is odatettek a kész tetkók mellé, hogy láthassuk, mennyire valósághű a dolog. Nézd meg  a galériát!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr78903546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása