SZERINTÜNK EZ AZ IDEI ÉV LEGÉRDEKESEBB DIVATKAMPÁNYA

chanel-osz-tel-2016-lbf-lead.jpgHa választanunk kellene, hogy melyik a legérdekesebb és legfigyelemfelkeltőbb kampány 2016-ban, akkor mi válogatás és gondolkodás nélkül azt mondanánk, hogy a CHANEL őszi téli kollekciójának reklámja! Nagyon imádjuk a színeket, az összevisszaságot, és az elbújtatott rendet. Lapozd végig a galériát!

Bár a kampány pont a hideg időszakra készült, mégis rengeteg melegséget kaphatunk a dinamikus kollázsokból. Az óriási színkavalkádban azonban a sikk hatalmas rendet csinál a képeken, és ez a modelleknek is köszönhető. A Chanel márka legújabb kampányához Mariacarla Boscono és Sarah Brannon modellkedett, akiket természetesen Karl Lagerfeld fotózott. A stylist munkát Carine Roitfeld végezte, és meg kell mondanunk, hogy nagyon kreatív összeállításokat hozott létre a legújabb kollekcióból! Mi teljesen beleszerettünk ebbe a kicsit sem hétköznapi kampányba, és reméljük a te tetszésedet is elnyeri majd!

Kattintsd és nézd meg az összes képet:

chanel-fall-winter-2016-campaign01.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr978905798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása