ENNÉL A DIVATKAMPÁNYNÁL NEM LÁTTUNK MA MENŐBBET

topshop-kampany-lbf-lead.jpgA Topshop egy elképesztően vagány és laza kampánnyal rukkolt elő, és nekünk annyira megtetszett, hogy nem tudunk betelni vele. Nézd meg te is a képeket és a ruhákat, mert biztosak vagyunk benne, hogy lesz egy-két darab, ami neked is tetszeni fog!

A kampányképeken, amiket természetesen New York-ban készítettek, Taylor Hill szerepel. Számunkra teljesen amerikát idézik elő ezek a vagány és sportos outfitek, így bármikor meg tudtuk volna mondani, hogy hol is készülhettek a fotók. A modell elmondta egy interjúban, amit a Topshop készített vele, hogy ez a stílus egyáltalán nem áll tőle mesze, ugyanis elmondása szerint ő is szeret felkapni egy egyszerű farmernadrágot egy pólóval, amihez általában egy nagyon kényelmes lábbelit (pl. tenisz cipőt) választ. Ez látszik is, ugyanis elképesztő magabiztossággal viselte a laza ruhadarabokat, és megmondjuk őszintén, nekünk nagyon bejön!

Találkozhatunk a szettek között olyannal, ami akár munkában is megállja a helyét, de vannak olyanok is, amiket általában a hétköznapokon is felvehetünk. De olyanok is akadnak, amiket inkább egy hétvégi buliba vehetünk fel. Egyszóval ebből a kampányból rengeteg tippet és ötletet el lehet lesni, szóval figyelj nagyon!

topshop-kampany-lbf.jpg

topshop-kampany-lbf10.jpg

topshop-kampany-lbf11.jpg

 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

topshop-kampany-lbf5.jpg

topshop-kampany-lbf6.jpg

topshop-kampany-lbf7.jpg

topshop-kampany-lbf8.jpg

topshop-kampany-lbf9.jpg

topshop-kampany-lbf1.jpg

topshop-kampany-lbf3.jpg

topshop-kampany-lbf4.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr9011682013

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása