MEGÉRKEZETT AZ ÚJ IPHONE ÉS MENŐBB, MINT VALAHA

iphone_7_lead_lbf.jpgAz Apple az utóbbi pár évben is nagyszerű új termékekkel lepte meg az érdeklődőket, és most is egy hatalmas bejelentéssel örvendeztetett meg minket, ami az elmúlt 2 évben minden eddigit felülmúl. A vállalat 2016-os Keynoteján jelentette be az iPhone 7 és 7 Plus megjelenését, ami lélegzetelállító meglepetéseket hozott magával. Most megmutatjuk ezeket a fantasztikus készülékeket!

Design és színek

A cég nagyon odafigyel a termékek megjelenésére, hogy mindig impozáns legyen az eszköz, amit a kezünkben tartunk. Ezúttal nem a dizájn, hanem a színek tekintetében történt egy kis változás. A korábbi színek mellett most 2 új közül is választhatunk, amik a sötétebb kinézetet erősítik, ezek a Black, és Jet Black nevet kapták. Ezeken kívül természetesen továbbra is elérhetőek a meseszép Silver, Gold és Rose Gold megjelenések is, így kedvezve a hölgyeknek.

iphone_7_lead_lbf1.jpg

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Néhány szó a technikai részéről

Amit ezekről az új telefonokról technikailag tudni kell, hogy egy új processzor kaptak, ami „A10 Fusion” névre hallgat, és ezáltal természetesen sokkal gyorsabbak, mint az előző modellek. Mindegyik por- és vízálló, a kamera pedig f/1.8-as rekesszel lett felszerelve. Az iPhone 7 Plus dupla kamerát kapott, melyek közül az egyik széleslátószögű, a másik pedig telefotózásra is alkalmas. Az előlapi kameráról sem feledkeztek meg, ami most már 7 megapixeles felbontással rendelkezik, kedvezve ezzel a szelfi-fotóknak. Ezek mellett a jack dugó helyett most már az eddig töltőről ismert lightning csatlakozót használnak. Az energiatakarékosság szempontját figyelembe véve új csipek kerültek bele az iPhoneokba, amiknek köszönhetően 2 órával tudták megnövelni az üzemidőt.  A belső memória mostantól nem 16 GB-től indul majd, hanem 32GB-tól egészen 256GB-ig (megmondjuk őszintén, mi ennek örülünk a legjobban, hiszen rengeteg képet tárolhatunk majd rajta).

iphone_7_lbf1.jpg

És hogy mikor szerezhetjük be?

Az Apple bejelentése szerint Magyarországon szeptember 23-tól lesznek elérhetőek az új termékek. Mi már nagyon várjuk, hogy megcsodálhassuk, kipróbálhassuk ezeket a fantasztikus telefonokat! Ha be szeretnél szerezni egy darabot, semmiképpen se felejtsd el előrendelni!

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr6011689029

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása