EZEKKEL A SZÍNEKKEL HORDHATJUK A BARNÁT SIKKESEN

igy-hordjuk-a-barnat-lbf-lead.JPGAz ősszel mindig megérkezik a barna árnyalatok korszaka, így a legtöbb bolt mindig a polcra pakol egy csomó ilyen színű cuccot, mi meg persze alig győzzük válogatni. Most azonban megmutatjuk, hogy hogyan lehet (tetőtől egészen a talpig) a barnát kreatívan viselni.

Fekete

Szinte minden szín tökéletesen mutat feketével így egyértelmű, hogy listánkból nem maradhatott ki. Teljesen mindegy, hogy a felsőnk lesz barna vagy az alsónk, az eredmény önmagáért fog beszélni.

fekete-barna-lbf.jpg

Halvány rózsaszín

Abszolút kedvenc! A rózsaszínt egyébként én egy idétlen színnek tartom, így azt gondolom, hogy ezt az árnyalatot mindig valami mással kell kombinálni. Nos, erre hibátlan választás a barna szín.

rozsaszin-barna-osz-lbf.jpg

Krémszín 

A barna árnyalatait a világosabb színekkel lehet a legjobban kombinálni, és pontosan ezért nagyszerű választás a krémszín. Persze ne essünk abba a hibába, hogy csak erre a két színre építjük az összeállítást: használjuk a fekete, illetve fehér színeket a kiegészítőkhöz.

kremszin-barna-lbf.jpg

Tevebarna

És miért ne kombinálhatnánk a barna egyik legkülönlegesebb árnyalatával a BARNÁT? Nagyon szuper outfiteket lehet összehozni velük, hogyan azt itt is láthatjuk. 

olivia-palermo-style-suede-outfit-1063217-1477065790_640x0c.jpg

Olívazöld

Inkább nevezzük így, mert talán ezzel lehet a legjobban beazonosítani. Szerintünk ez az árnyalat tökéletesen mutat a barnával, így ne féljünk kombinálni ezt a két színt.

 zold-barna-lbf.jpg

Borvörös

A vörös már önmagában a hideg évszakok egyik legkedveltebb színe. Nem csoda, hiszen melegsége tökéletesen párosítható téli outfitekben, a barnával pedig különösen jól mutat. Nézd csak meg!

barna-voros-lbf.jpg

 

NYEREMÉNYJÁTÉK FACEBOOK OLDALUNKON!

Nyerd meg Te a 3 Lina, a bőrbarát szappanai közül az egyiket!

lina-szappan-nyeremenyjatek-lbf.jpg

Képek forrása: whowhatwear.com
Leadkép forrása: horkruks.com

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr1611913135

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása