ISTENI TUSFÜRDŐK A HIDEG ŐSZI NAPOKRA

tusfurdo-lbf-lead.jpgMost, hogy egyre rövidebbek a nappalok és didergősen hideg van, egy kimerítő nap után mi eshet jobban, mint belemerülni egy kád forró, illatos vízbe? Megmutatunk nektek három tusfürdőt, aminek isteni illatától rögtön elszáll az aznapi stressz!

Original Source- Málna & Vanília tusfürdő

 

tusfurdok-malna-vanilia.png

Málna és vanília? Mmmmhhh, jól hangzik! Egy finom édességre asszociál róla az ember lánya. A tusfürdő be is váltja a hozzá társított képzetet: isteni illata van, olyan, mint egy finom puding, amit legszívesebben megkóstolnánk.

Az állaga kicsit túl folyékony, erre vigyázni kell használat közben, de kiválóan tisztít és fürdés közben fincsi habot képez. Nem szárít, finom puha bőrérzetet hagy maga után, ráadásul még az egész fürdőszobának is fantasztikus illata lesz tőle!

A gyártó, az Original Source egy vegán fürdőtermékeket gyártó brit márka, ami különleges illatú tusfürdőit újrahasznosított flakonokba tölti. Elkötelezett az állatkísérletek ellen és óvja a természetet, de mindezt vicces és trendi módon teszi. Mi biztosan kipróbáljuk további termékeit is!

 

 

Dove- Purely Pampering Tápláló Krémtusfürdő Pisztáciával és magnóliával

 

tusfurdok-dove.png

A nagyi sütijének illata egy tusfürdőben? Lehetséges ez? A Dovenak sikerült: a pisztáciás-magnóliás tusfürdőjének nagyon finom, frissen sült sütemény illata van, ami használat után még órákig érezhető a bőrön.

Ez egy nagyon sűrű, krémes tusfürdő, ami remekül tisztít és habzik. A Dove azt ígéri, hogy ez a terméke érezhetően simává és puhává teszi a bőrt, már egyetlen zuhanyzás után. Ez így van a gyakorlatban is, ugyanis nagyon erősen hidratál, ezért nem kell utána testápolót használni. A fantasztikus illata miatt pedig szinte várjuk, hogy este legyen, és újra használhassuk! 

 

 

Yves Rocher- Jardins du Monde- Brazíliai kávé tusfürdő

 

tusfurdo-kaves.JPG

Imádod a kávét? Úgy érzed, a boldogsághoz elengedhetetlen egy forró, háromrétegű latte macchiato? Ezt a rajongásodat most fürdés közben is kiélheted, mert az Yves Rocher brazíliai kávés tusfürdőjével nyakig merülhetsz a latte illatú habokba!

A flakonba szippantva erős eszpresszó aroma köszönt minket, ami zuhanyzás közben édes melange illattá szelídül. A krémtusfürdő 97%-ban természetes összetevőket tartalmaz és parabénmentes. Erős habot képez, kevés is elég belőle. Az illata zuhanyzás után nem marad meg a bőrön, ami nem is baj, mert úgy talán már túl sok lenne, viszont fürdés közben egy meghitt kávézó illatát varázsolja a fürdőszobánkba!

 

 

 

NYEREMÉNYJÁTÉK FACEBOOK OLDALUNKON!

Nyerd meg Te a 3 Lina, a bőrbarát szappanai közül az egyiket!

lina-szappan-nyeremenyjatek-lbf.jpg

 

Leadkép forrása: livesimply.me
dove.hu
originalsource.co.uk
yves-rocher.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr9611941783

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása