CIPŐBÖRZE KARÁCSONYI BULIHOZ

magassarku-lead-lbf.jpgIlyenkor a legtöbben családlátogatóba megyünk, hiszen minden évben ez az az ünnep, amikor egy kicsit összeülhetünk egy kiadós ebédre, vagy egy finom vacsorára. Na és persze abban biztosak vagyunk, hogy ilyenkor a csajok is szeretik kicsípni magukat...

Magassarkú ilyenkor? Miért ne?

Elegáns, mutatós női cipők. Karácsonyi outfithez tökéletes! Ilyenkor úgyis csak ülünk és ülünk, beszélgetünk, nevetgélünk, pihenünk. Biztosan nem fog megfájdulni benne a lábad, ha egy csini magassarkút választasz! Így legalább igazán csinos öltözetben látogathatod meg a rokonokat, hiszen szerintem az a szép, ha ilyenkor megadjuk a módját az ünneplésnek. 

magassarku-1-lbf.JPG

Miss Selfridge | Lamoda | Saint Laurent

Válasszunk valami csilli-villi darabot

Ez az ünnep igazán a csillogásé. A karácsonyfa, a csodálatos díszek, az égősorok.. Mintha valami igazi tündérmese lenne. Azonban ha úgy döntessz, hogy nem valami csillogós ruci mellé teszed le a voksod, akkor a lábbelid legyen az, na meg persze a többi kiegészítőd is. Idén az egyik kedvelt anyag a bársony, ami tényleg hihetetlenül  elegáns tud lenni, főleg ha valami csodaszép ruhát választunk. 

magassarku-2-lbf.JPG

Jimmy Choo | Christian Louboutin | Dorothyperkins

Vagy maradjunk elegánsak velúrral

Én egyszerűen imádom a velúrbőrből készült magassarkúkat, mert annyira elegánsak, és minden alkalomkor megállják a helyüket. Egy ballagásra nem hinném, hogy felvennél egy csillogós magassarkút, azonban egy velúr cipellőt már annál inkább. Így ha karácsony alkalmából szeretnél vásárolni, akkor gondolj arra, hogy ezt akár praktikusan is teheted! 

 magassarku-3-lbf.JPG

Arnita | Christian Louboutin | Gianvito Rossi

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr5712054881

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása