MERRE HALAD A SMINKELÉS VILÁGA?

lancome_lead_lbf.jpgLegalább már odáig eljutottunk, hogy nem 4-5, hanem akár 15-20 árnyalatból is válogathatunk, de lássuk be, ez a színskála még mindig elég szűkös a valódi bőrárnyalatok skálájához képest... Vannak a probléma megoldására irányuló próbálkozások, de eddig talán a Lancôme jutott legközelebb. De vajon valóban ez lesz a sminkelés jövője?!

Bár a Lancôme Le Teint Particulier Custom Foundation még csupán Amerikában, ott is csak néhány üzletben érhető el - és bizonyára nagyon sokat kell várni, hogy ez valaha anyagilag és földrajzilag is elérhetőbb legyen, mi megtudnánk szokni, az biztos. És a videó népszerűségűből ítélve, ezzel nem vagyunk egyedül. Addig is marad nekünk a válogatás, az árnyalatok keverése és a saját paletták összeállítása. Az biztos, hogy a szilikon beauty blenderek világában ránk fért egy ilyesmi beauty-jövőkép is...

kép forrása: bustle.com

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr7012280483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása