EZT VISELNÉ EMMA WATSON A MAGYAR PREMIEREN

batb_cover.jpg

Egy igazi hétköznapi hős, nők millióinak a példaképe – többek között a miénk is. És mindezt pusztán azzal érte el, hogy önmaga maradt. Emma Watson ma már olyan ügyekért harcol, mint az oktatás vagy az esélyegyenlőség. Persze (egyébként teljesen mellékesen) ezt mindig szerényen, gyönyörűen és stílusosan teszi, és erre nem csak a UN és a #HeForShe beszédei, de a Szépség és a Szörnyeteg premierek is tökéletes példák. Most a teljesség igénye nélkül összeszedtük, hogy a hazai Beauty and The Beast premierre mik közül válogatna Watson.

(Hozzátesszük ez még akkor sem feltétlen reális, ha tényleg magyar tervező mellett döntene, hiszen nagy eséllyel még így is valami olyan költeményt kapna a színésznő, ami a legújabb, még sosem látott kollekcióból való. De álmodozni szabad.) Ha kíváncsi vagy arra, hogy hogyan telt a hivatalos és valós része Emma Watson kis premiertúrájának, akkor gyorsan kövesd be @the_press_tour instagram oldalt, amit direkt erre a célra hozott létre a stáb.

Ne feledd, március 23. Szépség és a Szörnyeteg premier! ;)

1. USE Unused – Spring Summer 2017

batb_useunused_springsummer2017.jpg

2. Kata Szegedi – Spring 2015

batb_kataszegedi_spring2015.jpg

3. Dora Abodi – Spring Summer 2017

batb_abodidora_springsummer2017.jpg

4. Celeni – Autumn Winter 2016

batb_celeni_autumnwinter2016.jpg

5. Daalarna – Alkalmi kollekció

batb_daalarna_alkalmikollekcio.jpg

képek forrás: USE Unused, Kata Szegedi, Dora Abodi, Celeni, Daalarna

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr6012356445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása