Így lehet tökéletesen viselni a rövidnadrágokat

hoseg-rovidnadrag-lbf-lead.jpgEzen a héten hőségriadót rendeltek el, ami nem csoda, hiszen állítólag egész héten 32 fok felett lesz a hőmérséklet. Úgy döntöttünk, hogy összegyűjtünk néhány szuper menő rövidnadrágos szettet, amit kipróbálhatsz a héten.

Inggel tökéletes

Ha nem szeretnéd túl lazára venni a figurát, akkor tudd, hogy egy ing minden problémát megold. Lehet bővebb fazonú, hiszen az oversize hódít (főleg nyáron, hiszen egy bő ruhadarabnál nincs kényelmesebb a nyári forróságban), de választhatsz egy testhez simulót is. A legjobb az egészben az, hogy teljesen mindegy az, milyen lábbelit választasz hozzá: sportcipő, magassarkú, esetleg egy csinos papucs, és máris kész a tökéletes szett. A kiegészítőket se hagyd otthon! Kalapot, napszemcsit, a legszebb ékszereket elő! Na és persze egy dögös táska sem fog rontani az összhatáson...

hoseg-rovidnadrag-lbf-montage1.jpg

Légy különleges

A farmershort nem kötelező! Már évek óta hódítanak a gyönyörű, csipkés rövidnacik, amikkel varázslatos szetteket lehet életre kelteni. Például a második összeállításhoz tökéletes választás a különleges virágos felső, mert ettől igazán érdekessé válik a szett. De te inkább a vadabb összeállításokat szereted? Akkor vidd magaddal minden nap a fesztivál stílust. A kényelem garantált!

hoseg-rovidnadrag-lbf-montage2.jpg

˝Nincs kedvem ma munkába menni˝ szettek

Ebben a forróságban egyébként kinek van? Inkább ülnénk egy vízparton, csak ne a forró irodában kelljen lenni. Ha nem akarod túlspirázni az eheti szettet, hidd el, senki nem fog hibáztatni. De tudnod kell, hogy így is simán tudsz stílusos lenni. Na jó, ez az összeállítás egy picit poénos lett annyiból, hogy a három blogger közül kettő Gucci felsőben van, de annyira egyszerű ez a póló, hogy már tökéletes. Szóval válassz valami egyszerű mintás fehér, vagy akár fekete pólót, dőlj hátra az irodai székedben, és számold a napokat.. A péntek úgyis hamarosan elérkezik, hidd el!

hoseg-rovidnadrag-lbf-montage.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr712705119

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása