Kötött pulóverek No.1 - Hello tél! Örülünk, hogy itt vagy!

kotott-pulover-lbf-lead.jpgMegérkezett a várva várt december, és valószínűleg most már egy lépéssel közelebb vagyunk a havas időjáráshoz, na meg persze a karácsonyhoz. Ilyenkor jó alaposan bebugyolálni magad meleg ruhákba, és természetesen ezalatt főképp a kötött pulóvereket értjük: egyszerű, de nagyszerű találmányok. Csekkold, milyen szupereket válogattunk össze neked az internet (legkisebb) zugaiból (is).

facebook-follow.jpg
A márkákat szándékosan nem tüntetjük fel. Amennyiben érdekel valamelyik darab fellelhetősége, kérlek, írj az info@littleblackfashion.hu e-mail címre! 

 

Ha szeretnél egy különlegeset, akkor én a helyedben biztosan ezt választanám. Elegáns, egyen kényelmes. Kell ennél több?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eltervezted, hogy idén veszel magadnak egy cuki darabot? Akkor szerintem ez a tökéletes választás, főleg a mopsz imádóknak. De ki tud egy ilyen édes felsőnek ellenállni? Én tuti nem tudnék...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egy igazán feltűnő darab ez a kötött pulcsi; hihetetlenül vagány. Ha egy kemény nap előtt állok, hasonló darabokat szoktam felkapni, hiszen engem meg tud nyugtatni az, ha kényelmes ruhákat öltök, bármilyen furán is hangzik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Azért a csúnyapulcsik közül is lehet válogatni, hiszen karácsony közeledtével előszerettel emeli le egy csomó ember ezeket a darabokat, mivel ünnepi hangulatot árasztanak, és nem mellesleg nagyon viccesek. Ahogy a képen látható pulóver is. Hát kinek jut az eszébe ilyen?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

˝Let it snow, let it snow, let it snow...˝ - így szól a dal is. Nálam ez a másik nyerő pulcsi, mert imádom, amikor hatalmas pelyhekben hull a hó, és szeretem, amikor a táj fehérbe öltözik. Ez a felső pedig teljesen a hó hullást idézi elő nálam. Te hogy vagy vele?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fantasztikus ötlet a vállnál lévő kivágás! Az idei év slágere szemmel láthatólag ez a szabás lett, de nem tudok rajta meglepődni, mert valóban szuperül néznek ki. Persze nehéz megtalálni az ˝igazit˝ mert szeretik össze-vissza kivagdosni őket, ettől függetlenül érdemes kitartónak lenni...

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr9213411991

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása