A KEZDETEK KEZDETE

Nagyon örülök, hogy ellátogattál ide hozzám. Ebben a kis rövid cikkben le írom neked, hogy mit is akarok nektek átadni valójában.

Az oldal fő témája természetesen a divat lesz. Bár a cím egy kicsit csalóka, mert nem csak fekete dolgokat fogtok itt találni, de nehogy azt higgyétek, hogy nem lesz tele az oldal feketébbnél feketébb ruhadarabokkal. Itt az ideje, hogy megmutassam, a fekete igen is egy tökéletes szín.

Mint látjátok több rovatot fogok vezetni, de ez nem jelenti azt, hogy mindegyiket tele fogom írni mindenféle bugyutasággal. Mindig csak a legjobb dolgokat fogom nektek hozni.

Tervezet, hogy a különböző napokon körülbelül hány cikkre számíthattok. Mint mondtam, ez csak egy tervezet, ugyanis most végzem a szakmai gyakorlatomat, illetve iskolába is járok, és utazgatok is...:

Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap
1-2 cikk 1-2 cikk 1-2 cikk 2-3 cikk 3+ cikk 3+ cikk 2-3 cikk


Tehát valahogy így fog kinézni a hetem.

A Hotdogon már körülbelül egy éve vezetek divat témájú magazint, ami eddig Fashion Is Our Drug néven futott, azonban most a blog hatására ez is más nevet kapott: http://www.hotdog.hu/littleblackfashion

Körülbelül 10x volt már kint a főoldalon néhány cikkem az ajánlóban, illetve a Hotdog Facebookos oldalán is sokszor megosztják cikkeimet.

Amennyiben valamilyen kérdésed felmerülne akkor keress itt: fashiondrug9@gmail.com

Remélem,  hogy sokáig szerkeszthetem a kis blogomat, és remélem, hogy sokan fogtok még itt megfordulni. :)

Üdv, mew

 

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr16805049

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása