ÍGY HORDJUNK FEKETE SZAKADT FARMERNADRÁGOT
HOW TO WEAR BLACK RIPPED JEANS

2454546.jpg

A fekete farmernadrágok még mindig divatosak és szerintem ez az egyik olyan ruhadarab, ami még egy ideig az is lesz. Mostanában azonban kisebb-nagyobb szakadásokkal szokták hordani a csajok melyek nagyon fel tudják dobni egy szett hangulatát.

A mindig jól bevált fekete-fehér

Szerintem ha egy ilyen farmernadrágot veszünk fel, akkor a fehér szín a legjobb választás mellé. Mivel kihasított farmernadrágokról beszélünk, így érdemes visszafogottabb színeket használni, de senki nem fogja leharapni a fejed akkor, ha te inkább színesebb dolgokkal vennéd fel. Viszont ha a fekete-fehér kombinációt használod, akkor érdemes a szettet feldobni egy bőrdzsekivel. Ha szeretnél szexibb lenni, akkor szerintem a póló helyett az inges megoldást válaszd.

1_9.jpg

A kalapot/sapkát se hagyjuk otthon

Igazán sikkesen tud kinézni a szettünk, ha felhasználjuk kedvenc kalapunkat is. Főleg a fekete-fehér összeállításhoz nagyon jól passzol. Azonban ha nincs kedved kalapot vagy sapkát felvenni, akkor válassz ki egy extravagáns csizmát, ami feldobhatja a szetted. De hidd el, hogy a kettő együtt sokkal legütősebb tud lenni.

2_9.jpg

Ha te is szereted a fekete farmernadrágokat, akkor lájkold és oszd meg a bejegyzést!
Amennyiben még szeretnél tovább böngészni, akkor ezt a cikket ajánlom: Még mindig hódít a pasztell kék

Ha bármilyen kérdésed van, akkor írj az lbfhuninfo@gmail.com e-mail címre. 

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr597121743

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása