SZEREZZ BE AJAKBALZSAMOT VALENTIN-NAP ELŐTT
GET YOUR LIP BALM BEFORE VALENTINE'S DAY

564564631.jpg

Bár mindannyian tudjuk, hogy a Valentin-nap nem igazán magyar ünnep, mégis nagyon sok pár megünnepli. Ezért úgy gondoltam, hogy ezen alkalomból készítek nektek egy összeállítást ajakbalzsamokról, melyeket érdemes beszereznetek. (Nem feltétlenül Valentin-nap alkalmából.)

MANNA - Mentolos csók

"Szereted a menta illatát és ízét? Szívesen kipróbálnál egy igazán klassz ajakbalzsamot, amely egyszerre ápol, hidratál és véd az időjárás viszontagságai ellen is? A Mentolos csók ajakbalzsam egyszerűen ellenállhatatlan. A balzsamban lévő jojobaolaj kiváló hidratáló, könnyen felszívódik, így táplálja érzékeny ajkaidat."

mentolos_csok_ajakbalzsam_magyar_0.jpg

 

EOS - Coconut milk

Ha szereted a kókusz illatát és ízét, akkor ez a neked való ajakbalzsam. Biztos lehetsz benne, hogy óvni fogja ajkaidat a kiszáradástól.

coconut_milk_open_cap_left_side_front.jpg

 

The Body Shop - Argan oil

"Az Argánolaj egyedi, szárazság ellenie eszenciájának hatását nem hagyhatod ki a szád ápolásánál sem. Sima és puha szád lesz tőle, ráadásul nem is múlik el hatása percek alatt. Az Argánolaj F és E vitamin tartalma biztosítja azt friss és lágy érzést, ráadásul gyorsan be is szívódik."

49296_l.jpg

 

 

MANNA - Vanília

"Szeretnél adni ajkaidnak valamit, amitől egész nap mosolyoghatnak? A csodás színű, illatos, könnyű Vanília ajakbalzsammal bármikor újra magadon érezheted a nyarat, ráadásul gondoskodik róla, hogy ajkaid az őszi és téli időszakban is egészségesen fénylők és elbűvölőek legyenek."

ajakkbalzsam_vanilia_nagy.jpg

 

The Body Shop - Strawberry

"Ez a gazdag és intenzív ajakápoló szinte ráolvad az ajkaidra. Megelőzi a kiszáradást, az ajkakat simává és gyümölcsösen frissé teszi. A hidratálásról a ghánai shea vaj és a kameruni méhviasz gondoskodik, így ajkaid hosszan ápoltak és puhák maradnak."

45645_1.jpg

 

 

Labello - Fruity shine strawberry

"Szeretnéd, hogy az ajkaid folyamatosan megkapják a szükséges nedvességet és halvány, mégis csillogó fényben ragyogjanak, mely minden napszakban vonzó? A Fruity Shine Strawberry édes megoldást kínál arra, hogy ajkaid halvány eperszínűek legyenek, és hosszan tartó hidratálást biztosít a csókolnivalóan puha, sima ajkakért."

labello_ajakapolo_eper_1788_1.jpg

 

Ha te is szeretsz ajakbalzsamot használni, akkor lájkold és oszd meg a bejegyzést!
Amennyiben még szeretnél tovább böngészni, akkor ezt a cikket ajánlom: Néhány gyönyörű árnyalatú rúzs a hideg hétköznapokra 

Ha bármilyen kérdésed van, akkor írj az lbfhuninfo@gmail.com e-mail címre. 

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr817147369

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása