AZ OTTHONI NACIK IS LEHETNEK STÍLUSOSAK
HOW TO WEAR SPORT JOGGING PANTS

1654654.jpg

Ki mondta, hogy az otthon hordott ruhadarabokat nem lehet stílusosan hordani? Most 6 olyan összeállítást mutatok nektek, melyektől tuti megjön a kedved a sportosabb darabok viseléséhez.

Gondoljunk csak bele. A szakadt farmernadrágok sem a legelegánsabb daraboknak mondott ruhadarabok, mégis előszeretettel hordjuk őket, mert stílusos összeállításokat lehet varázsolni velük. Ezek az otthon viselt nadrágok és melegítőalsók is pont hasonlóak. Ha a megfelelő dolgokat vesszük fel hozzájuk, senki nem fogja megmondani, hogy te azt a nadrágot egyébként otthon, vagy sportoláshoz is elő szeretettel hordod. Mindenből lehet dekoratív szettet összeállítani, csak egy kis kreativitás kell hozzá. (-Például Lady Gaga húsból készült ruhája. Mondjuk azt pont nem nevezném dekoratívnak, de végül is.... valami újat mutatott a rajongóknak.)

1_12.jpg

Ezeken a szetteken a "legfeltűnőbb" darab minden bizonnyal a lábbeli. Egy ilyen összeállításhoz a legjobb, ha egy kicsit magasabb sarkú, különleges lábbeliket húzunk fel mert végül is csak egy otthoni naciról beszélünk. Valamivel fel kell dobni a kinézetét. De ha nem akarsz magassarkút, és tényleg maradnál a legkényelmesebb megoldásnál, akkor a szőrme mindig segít. És persze a legcsinosabb táskádat se felejtsd otthon! Itt most az is egy nagyon fontos kellék.

2_12.jpg

Ha te is szereted a fekete farmernadrágokat, akkor lájkold és oszd meg a bejegyzést!
Amennyiben még szeretnél tovább böngészni, akkor ezt a cikket ajánlom: Így hordjunk fekete szakadt farmernadrágot

Ha bármilyen kérdésed van, akkor írj az lbfhuninfo@gmail.com e-mail címre. 

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr377155881

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása