A VASTAG ÖVEK ÚJRA HÓDÍTANAK
OVERSIZED BELTS EVERYWHERE

cb95fd1130acffc5e4471840d42506ac.jpg

Zajlik a Paris Fashion Week és feltűnően régi/új dolgokat hoznak elő a divattervezők a megtervezett ruhákon. Közéjük tartozik az egyik legrégebbi kiegészítő, a vastag öv.

Úgy néz ki, a Paris Fashion Weeken több tervezőt is megihletett a vastag, oversize övek, aminek én személy szerint nagyon örülök. Úgy tartom, hogy az övek mindig jó kiegészítőknek számítanak. Ha például egy egyszerű, szinte már "semmit mondó" ruhát veszünk fel, akkor miért ne dobhatnánk fel egy divatos övvel? Szerencsére ezt a tervezők is így gondolták idén. 

2_2.jpg

Balmain

Ezek az övek legtöbbször a Balmain bemutatóján voltak láthatóak. Szinte az összes összeállításhoz adtak öveket. Néhány ruhadarabon azonban nem is látszik, hogy öv is van hozzáadva. Mint például az első képen látható sárga színű összeállításon. Sok időbe tellett, mire rájöttem, hogy az tényleg egy öv mint kiegészítő és nem a ruha. Cseles megoldás!

3_2.jpg

Balmain

Azonban nem csak a Balmain tervezőit ihlette meg ez a kiegészítő, hanem a Rochas tervezőit és Isabel Marant tervezőt is. Nekem az Isabel Marant személyes kedvencem, és szerintem ezzel az oversize övvel igazán feldobták az egyhangú, mégis valamiért izgalmas szürke szettet.

1_3.jpg

 

Rochas | Isabel Marant  

 

Ha te is kedveled az öveket, akkor lájkold és oszd meg a bejegyzést!
Amennyiben még szeretnél tovább böngészni, akkor ezt a cikket ajánlom: A magas derekú farmernadrágok újra divatosak

Ha bármilyen kérdésed van, akkor írj az lbfhuninfo@gmail.com e-mail címre. 

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr137248307

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása