A PLATFORM CIPŐK IS LEHETNEK STÍLUSOSAK
CSAK TUDNUNK KELL, HOGY HOGYAN HORDJUK

546457787.jpg

A platform cipőket általában azért nem szeretik az emberek, mert nem tudják, hogy hogyan kell viselni ezeket a furcsa darabokat. Legtöbbször rossz példákat láthatunk, így természetes, ha azt mondjuk rá, hogy csúnya vagy ízléstelen. Pedig ha tudnánk, hogy milyen csodákra képes....

Kényelmes viselet

A platformos cipők általában sokkal kényelmesebbek, mint a tűsarkú cipők. Ez azért van mert a talpunk alatt is van valami, és nem csak a sarkunknál emeli meg testünket. Először nagyon furcsa benne járni tény és való, de hozzá lehet szokni. Ráadásul ezek olyan darabok, melyeket nem éppen a báli ruhákhoz szokás felvenni, hanem kényelmesebb, lazább összeállításokhoz.

1_9.jpg

Stílusos...

Azt nem mondom, hogy önmagában ezek a cipők jól néznek ki, de ízlések és pofonok. Nekem ettől függetlenül valamiért tetszenek. Főleg, ha a megfelelő szetthez adjuk őket. Próbáljuk elkerülni a bő szárú nadrágokat, ha ilyen cipőt szeretnénk hordani. Inkább válasszunk egy szoknyát, ruhát, shortot, vagy csőszárú nadrágokat.

2_8.jpg

...mégis vannak elkerülendő darabok

Próbáljuk meg elkerülni azt, hogy olyan legyen a platformos cipőnk, mint a többi. Általában a többség valamiért nagyon kedveli a fekete színű, szegecsekkel, flitterekkel, vagy kövekkel kirakott platformos magassarkúkat. Pedig ezek NEM NÉZNEK KI JÓL! Soha de soha ne adjunk ki ilyenekért pénzt. Nagyon bugyután néznek ki, és nem is lehet őket megfelelően hordani. Arról ne is beszéljünk, hogy ha elhagyunk róla egy követ vagy szegecset, azt nem lehet ugyan úgy pótolni. Inkább vigyünk bele egy kis egyediséget, és válasszunk olyan darabokat, melyek nem mindennapiak, hisz ez az egész lényege.

Ha neked is tetszenek a platform cipők, akkor lájkold és oszd meg a bejegyzést!
Amennyiben még szeretnél tovább böngészni, akkor ezt a cikket ajánlom: A szürke szín az új fekete!

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr987364402

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása