AZ IDEI TAVASZ SLÁGERE A KIMONÓ
ÍGY LEHET DIVATOSAN HORDANI EZT A RUHADARABOT

596696565.jpg

Egyszerű darab, amit mindig magunknál tudunk tartani ezekben a furcsa időkben. Hol süt a nap hol fúj a hideg szél. Ilyenkor nem árt, ha van nálunk valami, amit felkaphatunk a hátunkra.

Rendkívül divatos

Ha van olyan ruhadarab, ami túlságosan egyhangú akkor a kimonó egyáltalán nem az. Tökéletesen kiegészíti szettünket bármilyen stílusban is öltözünk fel, és amellett, hogy kiegészíti, még fel is dobja kinézetünket. Ha tehetjük válasszunk olyan kimonót amiben több szín is található, hogy keleties hatását megőrizze.

78964.jpg

A fesztiválok kedvelt darabja

Ha a 40 fokos napon elbújik egy kicsit a nap és lehűl a levegő, akkor jó az, ha van nálunk egy ilyen menő ruhadarab, ráadásul rendkívül laza kinézetet varázsolhatunk magunknak. Különböző kiegészítőkkel pedig fokozhatjuk ezt a hatást. Egy kalap vagy egy napszemüveg sokat dobhat az outfittünkön. 

11.jpg

Tényleg minden stílushoz illik

Legyen az grunge, elegáns, vagy retro. Ha össze tudjuk állítani a megfelelő ruhadarabokat, akkor hihetetlen hatást érhetünk el a kimonó segítségével. De csak óvatosan! Például egy túlságosan elegáns outfithez nem ajánlom ezt az egyébként is laza ruhadarabot mert lehet, hogy nem a várt hatást érnénk el vele.

3_9.jpg

Ha neked is tetszik ez a keleties ruhadarab, akkor lájkold és oszd meg a bejegyzést!
Amennyiben még szeretnél tovább böngészni, akkor ezt a cikket ajánlom: A platform cipők is lehetnek stílusosak

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr397441508

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása