BACK TO SCHOOL OUTFITEK A SULIS HÉTKÖZNAPOKRA
MERT AMIT A LEGTÖBBEN NEM VÁRNUNK, AZ HAMAROSAN ITT VAN....

ecae39aedc40c4d98ff469b61edac52a.jpg

Igen, tudom. Nevetséges ilyenkor a suliról beszélni. De ha jobban belegondolunk, akkor itt nem is a suliról, hanem az outfitekről van szó. Ideje beújítani a suli kezdésre, hiszen az iskolában (és munkahelyen is egyaránt) a kényelem az egyik legfontosabb tényező. A kérdés az, hogy tudunk e egyszerre kényelmesen és divatosan öltözni.

Lazán kényelmes

Mint ahogyan azt a bevezetésben is írtam, az egyik legfontosabb dolog a kényelem. E fontos dolog mellé társulhat az elegancia vagy éppen a lazaság. Én úgy gondolom, hogy az első hetekben (főleg azért, mert ilyenkor még meleg van) lazább dolgokat vegyünk fel. Egy kényelmes nadrág egy egyszerű felsővel párosítva a legmegfelelőbb választás. Bár a képen látható összeállítások nagyon visszafogottak, mégis rendkívül hangulatosak. 

3_13.jpg

Modern school girl

Mindenkinek ismerős a skót kockás szoknya? Na és a fehér ing? Hát persze! Hiszen elengedhetetlen kelléke a sulinak. De mi van akkor ha ezt a két ruhadarabot kicsit felturbózzuk, és kihozunk belőle valami különlegeset? Az eredmény egyértelmű lesz. Egy egyedi fehér ing rendkívül jó választás egy jó összeállítás elkészítéséhez. Ez elmondható a kockás szoknyáról is. Az én véleményem az, hogy e kettőt soha ne komponáljuk, hiszen úgy könnyedén unalmassá válhatunk. Viszont külön-külön remek dolgokat hozhatunk létre néhány kiegészítő segítségével. 

1_17.jpg

A színeket se hagyjuk otthon

Attól, hogy szomorúak vagyunk mert megint kezdődik minden, még nem kell fekete fehérbe burkolóznunk. A fehérhez és a feketéhez is egyaránt passzolnak a pasztell színek. Sőt! Én egyszerűen imádom a pasztell színeket kombinálni az alap színekkel. Rendkívül divatos, és nem mellékesen vidám szettben léphetjük át a suli kapuját. Mutassuk meg az új csoporttársainknak, hogy mi rendkívül kreatívak és stílusosak vagyunk.

2_16.jpg

Ha te is éppen sulikezdés előtt állsz, akkor lájkold és oszd meg a bejegyzést!
Amennyiben még szeretnél tovább böngészni, akkor ezt a cikket ajánlom: Az idei nyár legszebb street style viselete

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr827708500

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása