ÍGY LEHETÜNK STÍLUSOSAK A TÉL MÁSODIK FELÉBEN IS
DIVATOSAN A HIDEGGEL SZEMBEN

155632.jpg

Mindannyian érezzük azt, hogy a tél második felében sokkal hidegebb az idő, mint amikor elkezdődik az évszak. Egy kis kreativitással feldobhatjuk ezeket a napokat is, néhány jól megválasztott és összeállított ruhadarabbal. Kreativitást elő!

Világosan is stílusos

Attól, hogy tél van, még nem kell eltennünk minden világos színű darabot a szekrényünk legmélyebb zugába. Például egy fehér kabát nagyon jól feldobhatja a szürke hétköznapokat, de azért csak óvatosan! Ha éppen szakad az eső és óriási a sár, inkább fontoljuk meg kétszer, hogy milyen úton, és mivel fogunk utazni az iskolába vagy munkahelyre.

Kombináljuk sötétebb színű kiegészítőkkel a páratlan hatás elérése végett. Ahogyan azt a képeken is láthatjuk, egy fekete sapka/kalap nagyon fel tudja dobni a világos színű ruhadarabokat. Legyünk bátrak a darabok összeállításával!

1_20.jpg

Ne hagyjuk otthon a szőrmés darabokat

Télen a hölgyek körében nagy teret kapnak a szőrmés darabok. Ez így is van rendjén, hiszen egy szőrmés kabát vagy sál igazán felmelegíthet minket egy fagyos reggelen. Ha kedveljük ezeket a ruhadarabokat, akkor ragadjuk meg az alkalmat! Viseljünk bátran szőrmét addig míg tehetjük, hiszen már nincs sok hátra a télből.

A szőrme egyik nagy előnye az, hogy már önmagában is tekintet vonzó, hiszen nem mindennapi darabokról beszélünk. Ha egy visszafogottabb szetthez párosítjuk, biztosak lehetünk abban, hogy egy tökéletes összeállítást hozunk létre.

2_19.jpg

Fontos a különlegesség

Sokan vagyunk, akik szeretik az egyszerű, visszafogott összeállításokat. Azonban néha hordhatunk különleges ruhadarabokat is. Ha intervallumokat hoznánk létre a divaton belül, és csoportosítanánk a ruhadarabokat unalmas, átlagos, és különleges kategóriákba, akkor biztosak lehetünk abban, hogy a leopárdmintás kabátok ide tartoznának. De például a kígyóbőr mintás csizmát is ebbe a kategóriába sorolhatnánk. Ne féljünk ilyen darabokat hordani, főleg, ha kreatívan össze tudjuk őket párosítani más ruhadarabokkal. 

3_15.jpg

Ha te is szereted a téli ruhadarabokat, akkor lájkold és oszd meg a bejegyzést!
Amennyiben még szeretnél tovább böngészni, akkor ezt a cikket ajánlom: Így viseljünk poncsót stílusosan

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr808341408

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása