STÍLUSOS LAPTOP TÁSKÁK, MELYEK FELDOBHATJÁK HÉTKÖZNAPJAINKAT
MERT LAPTOPPAL AZ OLDALUNKON IS LEHETÜNK DIVATOSAK!

Mivel nekem (és úgy gondolom még nagyon sokunknak) laptopom van, így fontosnak találom azt, hogy miben hordom magamnál. Beleférjen minden, legyen kényelmes, és nézzen ki valahogyan az a táska. Sajnos én még nem találtam meg a tökéletes darabot, azonban a következő táskák miatt már rengeteg elképzelésem lett.

Színes egyéniségeknek

Ha egy színes darabra vágyunk, akkor a legmegfelelőbb választás ez a Marc Jacobs laptop táska. 

m0008416_434_alt1-e1456577556198.jpg

Komoly üzletasszonyoknak

Ha inkább a bőrből készült, komolyabb kinézetű kiegészítőket kedveljük, akkor ezt a táskát nekünk találták ki. Ez az Aspinal Of London laptop táska nem csak színében, hanem szabásában is.

528-10005-011157516280000_burgundy_m.jpg

Iskolába is tökéletes

Ha suliba járunk, akkor én ezt a darabot ajánlom leginkább. Ez a Graceship táska igazán kényelmes, visszafogott, és méretre is tökéletesen megfelelő, hiszen rengeteg dolog fér el benne.

new_york_with_strap_grande.jpg

Our favourite: Kate Spade New York 'Daveney'

Egy igazi nyáridéző laptop táska, hiszen a csíkos dolgokról mindig a tengerparti vakáció juthat az eszünkbe. Azonban nem feltétlenül csak nyárias összeállításokhoz megy. Ez a táska annál sokkal több!

_11756828.jpg

Plus one: Egy újabb Graceship táska

Bár nagyon hasonlít az előző Graceship laptop táskához, mégis egy kicsit más. Ezt a táskát ráadásul két színben, feketében illetve teveszínben érhetjük el.

london_main.png

Ahogyan azt a bejegyzés elején is megemlítettem, ezeket a darabokat inspiráció gyűjtéshez válogattuk össze. Ha a képekre rákattintunk, akkor megnyithatjuk azokat a webshop-okat, ahonnan konkrétan ezek a táskák rendelhetőek meg, viszont vannak olyanok, melyeket Magyarországra nem szállítanak le. Járjunk nyitott szemmel a hazánkban lévő boltokban, és csapjunk le a számunkra megfelelő darabokra!

 

Ha neked is laptopod van, akkor lájkold és oszd meg a bejegyzést!
Amennyiben még szeretnél tovább böngészni, akkor ezt a cikket ajánlom:Ezek a dolgok legyenek mindig a táskánkban

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr928490006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása