MENŐ EGYRÉSZES FÜRDŐRUHÁK, MELYEKET FARMERNADRÁGGAL IS HORDHATUNK
EGY IGAZI 2 IN 1 RUHADARAB

6315312321.jpg

Vannak ruhadarabok, melyeket sokféleképpen hordhatunk. Ezek közé tartoznak az egyrészes fürdőruhák is, hiszen nem csak a strandon állják meg a helyüket, hanem hétköznapokon, fesztiválokon is hordhatjuk őket egy farmernadrággal, cipővel, és néhány kiegészítővel.

Tökéletesek póló helyett

Rendkívül mutatósak és kényelmesek, főleg ha strandra megyünk. Nem kell felesleges ruhadarabokat vinni magunkkal, hiszen ha hazafelé tartunk, akkor csak felvesszük a nadrágunkat, és már indulhatunk is. Nagyon jól lehet párosítani kiegészítőkkel is az egyrészes fürdőruhákat.

screenshot_1.jpg

Nem kötelező csak farmernadrággal!

A farmernadrág egy alap darab, ezért ajánljuk első számúként. De vajon mi van a szoknyákkal? Természetesen azokkal is rendkívülien tud mutatni az egyrészes fürdőruha. Szerencsére már egyre kreatívabb, jól megtervezett darabokkal találkozhatunk, így válogathatunk a stílusok között. 

screenshot_3.jpg

Buliba is tökéletes

Meghívtak minket egy nyári beach party-ra? Akkor kapjuk fel a legcsinosabb egyrészes fürdőrucinkat egy menő szakadt farmernadrággal! A lényeg, hogy olyan darabokkal párosítsuk, melyekben jól érezhetjük magunkat.

56431.jpg

Hogy honnan szerezhetünk be ilyen fürdőruhákat? Mutatjuk!

Ha te is kedveled az egyrészes fürdőruhákat, akkor lájkold és oszd meg a bejegyzést ismerőseiddel!
Böngéssz tovább: Itt a tavasz, legyél laza!

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr898644142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása