A VILÁG ELSŐ PSZICHEDELIKUS SZEMÜVEGE
FESZTIVÁLSZEZONRA FEL!

mood_music_listening1.jpgUgye már mindannyian készen állunk a fesztiválozásokra? Mi most egy olyan menő szemüveget mutatunk nektek, mely elengedhetetlen lesz a fesztivál kellékek közül. Egyszerűen imádjuk!

Ahogyan azt már említettük, ez a szemüveg a világ első pszichedelikus szemüvege, melyet Ágoston Bence és Toronyi Péter tervezett és fejlesztett. A MOOD cserélhető és forgatható színes lencséi mind másképpen törik meg a fényt, így minden pillanatban más szineztézikus utazást élhet át a használó. Kipróbáltuk mi is, és a hatás hihetetlen!

A MOOD egyedi kialakítású flexibilis kereteibe 6 darab különböző mintázatú színes lencse helyezhető, melyek ezután minimális forgatás hatására is változó, színes és szokatlan vizuális világot teremtenek, közvetlenül a szemünk előtt. Mindegyik lencse másképpen szűri meg a fényt, melyek mintázata optikai effektekből – például Moiré-effekt – áll. A színes lencsék mellett két UV lencse is helyezhető a keretbe, így napszemüvegként is használható.

A tervezők most közösségi finanszírozási kampányt indítottak (https://www.indiegogo.com/at/moodglasses), hogy elegendő forrást teremtsenek elő a MOOD fesztiválszezonra időzített tömeggyártásához és szállításához.  

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr758723148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása