EZEK A LEGJOBB NYÁRI OUTFIT ÖTLETEK
TUTI TIPPEK A JÓ IDŐRE!

nyari-outfit-lead.jpgValljuk be, a nyár folyamán nagyon nehéz stílusosan felöltözni, hiszen mindig arra figyelünk, hogy minél szellősebbek legyenek cuccaink. Viszont nem járhatunk mindenhova fürdőruhába, így jó az, ha vannak előre gyártott ötleteink a hőségre.  

Csíkok, csíkok mindenhol

Úgy tűnik, hogy a csíkos cuccoktól soha nem fogunk megszabadulni. De miért is kellene, ha egyébként igazán stílusosak? Talán ez az a minta, ami soha nem fog kimenni a divatból. Legalábbis reméljük! Hiszen tényleg milliónyi szettet állíthatunk velük össze. Hihetetlenül sok oldala van ennek a mintának, hiszen (ha megnézzük a második képet) ezt felvehetjük munkahelyünkre, de akár a strandra is magunkkal vihetjük. A csíkok mindenhol megállják helyüket és tökéletesen mutatnak.

1_17.jpg

A vintage örök kedvenc

Ki ne szeretné a menő farmerruhákat, vagy a cicás szemüvegeket? Na, és a virágos holmikat? Tuti, hogy ezek közül van legalább egy dolog, amit mindannyian szeretünk, hiszen egyszerű és visszafogott darabokról beszélünk. Mindenképpen figyeljünk arra, hogy jól válogassuk össze a ruhadarabokat (már csak a meleg idő miatt is). Ne felejtsük el, hogy ilyenkor a legjobb, ha a feketét lecseréljük világos színekre, mivel köztudott, hogy a fekete képes magába szívni a hőt. Persze ez nem azt jelenti, hogy teljesen irtsuk ki ruhatárunkból, sőt! Erősen ajánljuk, hogy az élénk színek mellé válasszunk sötétebb kiegészítőket. Például egy Chanel Flap Bag stílusú táskával soha nem lehet mellé fogni!

4_2.jpg

Minimalizmus 

Pasztell színekből azonban még véletlenül se legyen hiány a nyáron, hiszen hihetetlenül jó szettet lehet velük összeállítani. Na meg persze a fehér felsők sem elhanyagolhatók! Igen, valóban egyszerű ruhadarab, de nyáron ez az egyik olyan szín ami tökéletes kényelmet adhat nekünk a forróságban. Ráadásul egy jó szabású póló még irtó jól is néz ki! Ahogyan azt a képeken is láthatjuk, nem muszáj vad dolgokat összeválogatnunk a nyárra. Néhány visszafogott darab összekombinálása sokkal elegánsabb hatást kelt, mint néhány mindenhol kivágott cucc.

3_10.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr48769710

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása