CSOPORTELSŐKÉNT JUTOTT TOVÁBB A MAGYAR CSAPAT

eb-foci-donto-lbf-lead.jpgOké, oké! Tisztában vagyunk azzal, hogy ez nem egy csajos téma, de hiszen MUSZÁJ erről beszélnünk, ugyanis amit ezek a srácok csinálnak az EB-n az valami eszméletlen! (A cikkben elrejtettünk nektek egy szurkolói outfitet is, nehogy már a divat kimaradjon belőle!)

Tudjuk, hogy valószínűleg az egész Facebookod hemzseg a sok-sok bejegyzéstől, de tényleg.. Mikor beszéljünk róla, ha nem most? Amit a magyar válogatott művel az egyszerűen leírhatatlan, eszméletlen, csodálatos! A srácok ugyanis több százezer magyar embernek adták vissza a hitét a fociban! Először az osztrák válogatottat vertük meg 0:2-re, majd Izland ellen 1-1-et játszottunk, és a neves portugál játékosokkal is 3:3-at sikerült alakítani, így csoportelsőként jutottunk tovább a nyolcaddöntőbe! Büszkeség, nem igaz? Ráadásul még sok lány kedvencét, a nagy Christiano Ronaldo-t és sikerült behisztiztetnie a mi Dzsudzsák Balázsunknak gyönyörű góljával! Mi ez, ha nem győzelem?

A magyar csapat akora dolgot tett le az asztalra, hogy ha nem is ők lesznek a bajnokok, mi legalább annyira büszkék vagyunk rájuk! Vasárnap 21 órától folytatódik a küzdelem Toulouse-ban, ahol Belgiummal, vagy Svédországgal, vagy pedig Írországgal fogunk játszani.

13512188_1087240534648509_6423520530561949372_n.jpg

Szóval csajok, vasárnap szurkoljunk még jobban a csapatnak, hiszen hatalmas esélyük vannak a nyerésre! Az igazi rajongóknak pedig összeállítottunk egy kényelmes, nyárias, MAGYAROS színekben pompázó szettet, íme:

hun-outfit-eb-lbf.jpg

Ha szeretnéd, hogy országunk zászlójának színeiben világítson az Eifel-torony, akkor szavazz ITT, és oszd meg idővonaladon az elkészült videót a #HUN hashtaggel! De vigyázz mert a posztodnak PUBLIKUSNAK kell lennie a Facebookon! (Ez mindig azon a napon érvényes, amikor játszik a csapat!)

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr578833408

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása