MEGJELENT A POKÉMON GO MAGYARORSZÁGON!

pokemon-go-magyarorszagon-lead.jpgJuhúúú! Végre indulhat a Pokémon vadászat hazánkban is, ráadásul teljesen ingyen! Nézd meg, hogy honnan tudod letölteni iOS-re és Androidra, és gyűjtsd be te is az összeset!

Valószínűleg nagyon sokan örülünk annak, hogy egy régen is imádott mese sorozat újra felkapott lett (csak úgy mint nemrég a Pindúr Pandúrok). Mi megmondjuk őszintén, hogy már nagyon vártuk, hogy végre kijöjjön a Pokémon Go alkalmazás, és megtalálhassuk Pikachut vagy Jigglypuffot! A játék körülbelül 1 hete robbant be a köztudatba, és külföldön azonnal mindenki kedvencévé vállt ( és állítólag eddig sokkal többen töltötték le, mint az elképesztően népszerű társkereső alkalmazást, a Tindert). Szóval ha neked is van kedved egy cuki játékhoz, mindenképp töltsd le az appot! Egyenlőre még Windows phone-okra nem elérhető a játék, de ami késik nem múlik. Mutatjuk, hogy honnan töltheted le okostelefonodra:

Töltsd le iOS-ra!

Töltsd le Androidra!

Egyenlőre nagyon nehéz bejutni, hogy játszani tudjunk, azonban ez valószínűleg nemsokára megoldódik, és mindannyian kipróbálhatjuk ezt a cuki appot. Szóval nyugi, hamarosan te is begyűjtheted az összes Pokémont!

pokemon-go-kep-lbf.jpeg

pokemon-go-kep-lbf2.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr68894294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása