BACK-TO-SCHOOL OUTFITEK FELNŐTTEKNEK

back-to-school-lbf-lead2.jpgJuhuuu! Végre itt a szeptember! Egy igazán szép évszak, gyönyörű színekkel, és vagány cuccokkal, ugyanis minden márka most dobja piacra legújabb kollekcióját. Mi pedig most megmutatunk neked néhány elengedhetetlen darabot az ősz megkezdéséhez!

Elő a sportcipőkkel!

A balerinákat és a papucsokat már kezdhetjük behelyezni a szekrények aljába, ellenben a sportcipőket ki kell bányásznunk, ugyanis most ezeknek a lábbeliknek jött el az ideje. Ha szeretnél új sportcipőket, akkor csekkold végig a boltokat, vagy akár néhány webshopban is körülnézhetsz, ahol tuti találni fogsz egy kedvedre való darabot! Például a Fashion Days-en számos márkás és divatos női lábbelik közül válogathatunk. Ja, és még mielőtt elfelejtenénk, megsúgjuk, hogy a sportcipők segítségével tudunk a legjobban összehozni egy back-to-school outfitet, hiszen ez a sulikezdésből szinte kihagyhatatlan, és szerencsére a választék szinte határtalan!

outfit1back-to-school.jpg

A bőrkabát örök

Úgy tűnik, hogy jóslataink megint bejöttek, ugyanis idén ősszel sem maradhatnak ki a bőrdzsekik a legjobb szettekből. Valószínűleg már soha nem fogunk megválni tőlük, hiszen tényleg egy olyan alapdarabbá vált, ami kirobbanthatatlan a nők szekrényéből, és talán ez jól is van így! Egyedül arra hívnánk fel a figyelmet, hogy ne mindig maradjunk a jól megszokott fekete színnél. Válasszunk vadabb, nem éppen hétköznapi színeket, ugyanis elképesztően fel tudja dobni outfitünket!

outfit3back-to-school.jpg

Boyfriend farmer a stílusosságért

Mivel a vissza a suliba szettekről beszélünk, így a farmernadrágok is ugyan olyan elengedhetetlenek, mint a sportcipők. A boyfriend nadrágok ráadásul rendkívül stílusosak, kényelmesek, így nagyon jól lehet párosítani őket egy különleges felsővel, vagy akár egy visszafogott fekete/fehér pólóval. Varázsoljunk magunknak valami érdekes, különleges szettet az első napokban, hátha segítenek meghozni a kedvünket a munkához.

outfit2back-to-school.jpg

+ 1 Kiegészítő, a hátizsák

Hátizsák nélkül nem is iskola az iskola! Válasszunk a válltáskák helyett egy stílusos, divatos hátizsákot, hiszen ez adja meg igazán szettünk hangulatát!

back-to-school-hatizsakok-lbf.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr8211668338

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása