EZEK A LEGIKONIKUSABB ELJEGYZÉSI GYŰRŰK

eljegyzesi_gyuru_lead_lbf.jpgMivel mi most nagyon esküvő lázban égünk (mert szerintünk a legszebb esküvőket tavasszal és ősszel lehet megrendezni), így összegyűjtöttük a leghíresebb eljegyzési gyűrűket, na és persze viselőiket. Itt most nem korunk legnagyobb világsztárjait választottuk ki, hanem egy picit ugráltunk az időben, így a múltból merítettünk. 

1. Jacqueline Kennedy

John F. Kennedy feleségének gyűrűjét egy francia ékszer vállalat, a Van Cleef & Arpels készítette. Az ékszeren 2.88 karát gyémánt és 2.84 karát emerald kő volt. Szerintünk meseszép darab!

ikonikus_eljegyzesi_gyuru_lbf.jpg

2. Marilyn Monroe

1954. január 14-én Marilyn ujjára egy nagyon furcsa, ám annál érdekesebb darabot húzott Joe DiMaggio, ugyanis a gyűrűben 35 darab apró, bagett csiszolású gyémánt található.

ikonikus_eljegyzesi_gyuru_lbf1.jpg

3. Erzsébet királynő

Biztosak vagyunk benne, hogy már nagyon sokszor láttad Erzsébet királynő eljegyzési gyűrűjét, azonban úgy gondoltuk, hogy kihagyhatatlan a sorból, ráadásul még gyönyörű is! 

ikonikus_eljegyzesi_gyuru_lbf2.jpg

 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

 4. Grace Kelly

Gyűrűjét a Cartier márka készítette, amin egy hatalmas nagy, 10.5 karátos, smaragd csiszolású gyémánt található. Nekünk ez az egyik kedvenc ékszerünk!

ikonikus_eljegyzesi_gyuru_lbf3.jpg

5. Diana hercegnő

Ha Erzsébet királynőről szó volt, akkor Diana gyönyörű eljegyzési gyűrűjét is mindenképpen meg kell említenünk, bár valószínű, hogy ez az az ékszer, amit valamennyien felismerünk, hiszen rengeteg figyelmet kap a hercegnő rejtélyes halála miatt napjainkban. A gyűrű közepén egy hatalmas kék színű zafír kő található, amit apró gyémántok vesznek körül. Meseszép! 

ikonikus_eljegyzesi_gyuru_lbf4.jpg

+1 Kate Middleton

Vilmos herceg természetesen édesanyja gyűrűjével jegyezte el 2010-ben a Katalint, és azt kell hogy mondjuk, 20 év után is ugyan olyan imádni való ez az ékszer.

ikonikus_eljegyzesi_gyuru_lbf5.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr2111670080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása