ŐSZI SPIRÁLÚJDONSÁGOK TESZTJE

maybeline-szempillaspiral-lbf-lead.jpgExtrém dúsítás! Maximális hosszúság! Tartós ívelés akár 24 órán át! Szuperül hangzik, nem? De vajon tényleg megvalósulnak ezek az ígéretek? Kipróbáltunk hármat az ősz spirálújdonságai közül, és megmutatjuk nektek, hogy mit ígértek a spirálok szlogenjei, és ebből mennyi teljesült a gyakorlatban.

Sajnos be kell látnom, hogy mikroszkopikus szempillákkal áldott meg a természet. Ezért, ha új spirálokat látok a drogériák polcain, mindig remény költözik a szívembe, hogy hátha köztük lesz az a csodaszer, amitől úgy tudom majd hosszú és dús pilláimat rebegtetni, mint Bambi.

 A politikai korrektség jegyében három különböző márka termékét próbáltam ki: egy Rimmel, egy Astor és egy Maybelline spirál jött velem haza a drogériából. Lássuk az eredményt.

Rimmel Scandaleyes Reloaded- Extreme black

 

rimmel_london-mascara-scandal_reloaded.jpg

Mit ígért:

  • extrém dúsítást, az új, maximális tömörségű kefének köszönhetően
  • hosszantartó, új formulát
  • könnyű lemoshatóságot

Mit adott:

Sajnos a pilláim nem lettek dúsabbak ettől a spiráltól. Sőt, két réteg felvitele után sem látszottak. Viszont nem ragasztotta össze őket, és nem lett csomós, de cserébe nem is lett látható eredmény. Nagyon nagy keféje van, ezért nem tudtam ügyesen bánni vele, az alsó pilláimat nem tudtam kifesteni, inkább arra próbáltam koncentrálni, hogy ne szúrjam ki a szememet. Este meleg vízzel könnyen le tudtam mosni.

Összegzés:

Olyanoknak jó ez a spirál, akiknek amúgy is hosszú és dús pilláik vannak, és természetes hatásra vágynak. Engem sajnos nem győzött meg.

ab88ebf2cfa904a8b09e56b3b08a5bb6.png

 

 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Astor Lash Beautifier Volume & 24H Curl

 

18817-ast1575-page-web-lb-volume-24h-curl-01_pt01.pngMit ígért:

  • tartós ívelést az új Supercurl formulának köszönhetően- akár 24 órán át
  • maximális dúsítást
  • vastag, ívelt kialakítású kefét, ami a legkisebb pillákat is eléri

 Mit adott:

Nagyon dúsít, meglepően sok pillám lett két réteg után. Szépen, szálanként emeli ki a pillákat, anélkül, hogy összetapasztaná, vagy csomósítaná őket. Íves keféjének köszönhetően legyezőszerűen kitárja a pillákat. Amiért nem all star és csillagos ötös, az a színe: felkenve nem elég fekete, így nem emeli ki eléggé a tekintetet.

 Összegzés:

 A nappali smink elkészítéséhez kiváló spirál. Azoknak ajánlom, akik dús és ívelt pillákra vágynak, de nem akarnak műszempilla-hatást elérni.

b064c3ca9ec94d19b2061b4464249eb4.png

 

 

Maybelline Volum’ Express The Colossal Spider Effect

 

maybelline.jpeg

 Mit ígért:

  • a szezon nagy trendjét: pókláb-hatású pillákat
  • dúsítást és maximális hosszúságot, a háromszög alakú kefének köszönhetően
  • drámai hatást, a folyékony latex formula által

 Mit adott:

 Azt adja, amit ígér. Meghosszabbítja a pillákat és póklábszerűen összetapasztja őket. Ez bizarrul hangozhat, de a gyakorlatban nem az: a háromszög alakú sörtékkel ellátott keféjének köszönhetően feltűnően kiemeli a pillákat, és a legkisebb pillákhoz is elér. Már egy rétegben is teszi a dolgát, két rétegben pedig kifejezetten látványos az eredmény. Nagyon erős fekete a színe, ezért szép keretet ad a szemnek, szemceruza használata nélkül is. A nap végén meleg vízzel könnyedén lemosható.

 Összegzés:

A természetesség hívei ne ezt a spirált válasszák, mert tényleg drámai hatást eredményez. De a hozzám hasonlóan kóros pillarövidségben szenvedőknek ez a spirál csodaszer!

48cf89326586dffc1b78c7af5745d40c.png

 

Leadkép: aquaheart.net

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr411809325

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása