NYEREMÉNYJÁTÉK FACEBOOK OLDALUNKON! JÁTSZ VELÜNK TE IS!

linaszappan-nyeremenyjatek-lbf-lead.jpgA blog október 18-án ünnepelte második születésnapját, ezért a LINA (blog&webshop: www.linashop.hu) márkával úgy gondoltuk, hogy meglepünk Titeket egy nyereményjátékkal. További részleteket a bejegyzésünkben, illetve Facebook oldalunkon találod.

Nemrég olvashattad, hogy különlegesebbnél különlegesebb szappanokat próbáltunk ki, ahol az egyik teszt termékünk a LINA levendulás szappana volt (szóval ha szeretnél róla beszámolót olvasni, mindenképpen nézd meg cikkünket). A márkával úgy döntöttük, hogy kisorsolunk 3 darab szappant három különböző személy között egy szülinapi villámjáték keretein belül.

A játék a Little Black Fashion Facebook, illetve a Little Black Fashion Instagram oldalán található meg. A három nyertes közül kettőt a Facebook képet lájkolók, és a poszt alá kommentelők között fogjuk kisorsolni, míg a harmadik illatot az Instagram képünk alá kommentelők között. További információt a játékról ezen a linken találhatsz: SZÜLINAPI NYEREMÉNYJÁTÉK A LINÁVAL!

Sok sikert a játékhoz és ne feledd! November 13-án sorsolunk!

Leadkép forrása: facebook.com/linakozmetikum

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr6711821383

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása